Andrea Trčková
Ordinace praktického lékaře

Libušská 60/159, Praha 14200

Způsoby platby (soukromé návštěvy)

• Na teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu

LL

Lékaři jsou zde polarizování stereotypním náhledem a místo léčby a diagnozy dávájí přednost zkratkovitým závěrům. Pokud jim to vyhovuje, tak pacienta obviní z vlastní laxnosti a noncompliance. O odbornosti lze až na vyjímky pochybovat - nutná vyšetření ani neprovádějí ani nenavrhují . Často přicházi nevhodný nátlak a snaha pacienta ponižovat za životní styl. Lékaři preferují vlastní pocity před objektivními nálezy a měřeními. Není vyjímka, že si do zpráv doplňují vlastní dojmy a hodnocení, často nezakládající se na pravdě, jen aby zakryli svoje opomenutí.
    Pokud jde o vedení lékařské dokumentace minimálně jednou byla žádanka napsána na jiného rodinného příslušníka a jednou byla zpráva od specialisty nedohledána ačkoliv byla předána přímo personálu. Až pod pohrůžkou nasazení kontroly (GDPR, lékařské tajemství) se zázračně našla. Nedoporučují, pokud máte rádi svojí příbuzné a sebe - raději se registrujte jinde. V případě nutnosti mohu doložit analýzou lékařský zpráv.

Jana M.

Nejlepší ordinace na Praze 4. Personál milý a ochotný, klobouk dolů a vydrží i někdy opravdu arogantní, drzé a nevhodné chování pacientů, které je čím dál horší všude, no vždyť je to zadarmo, tak proč bychom si nevyskakovali, že. Mají můj velký obdiv, že to dávají tak skvěle.

• A

A.Š.

K paní doktorce chodím přes 10 let a zatím mi neudělala ani jednu preventivní prohlídku, která by stála za to. Jen se na mě vždycky podívá, řekne, že vypadám zdravě a sportuji a pak se vykecává o blbostech.
    Sestry jsou jedna natvrdlá a druhá protivná.

L.J.

Naprostá spokojenost, nejlepší ordinace na Praze 4.

J. T.

Výborná lékařka, která svědomitě vyšetřuje.
    Možnost objednání na určitý čas.
    Nadstandardní vybavení ordinace, sami odebírají, mají EKG.

• Váš účet byl odstraněn

U paní doktorky jsem byla poprvé, na vstupní prohlídku mě nečekaně vzala MUDr. Nováčková, na kterou si nemohu absolutně stěžovat. Ale dnešní zážitek byl tedy opravdu neuvěřitelný. Tři hodiny čekání v čekárně, než mě sestra vzala do ordinace, kde mi pouze udělala crp, další hodina čekání na paní doktorku. A ve finále jsem seděla čtyři hodiny kvůli tomu, abych se dozvěděla, že mám ležet v posteli a pít čaj! Opravdu velká nespokojenost, přemýšlím o změně praktického lékaře!

• Váš účet byl odstraněn

Je mi líto, že toto musím napsat, jelikož k paní doktorce Trčkové již chodím několik let. Za celou dobu bylo vše v pořádku, nemohla jsem si stěžovat, ale při posledních pár návštěvách se jednalo o velmi nepříjemný zážitek. Čekání hodinu a půl v ordinaci bych ještě prominula (dříve toto též nebývávalo zvykem), ale arogantní jednádní paní doktorky mě velmi zklamalo. Neposkytla mi pomoc s problémem - bolestí, se kterou jsem přišla. Přišla jsem si jak malé dítě ve škole, a ne jako dospělý člověk, který řeší nějaký problém. Přišla jsem se svěřit s problémem a doufala jsem v pomoc a úlevu, ale nic takového se nestalo - doporučení k jinému odborníkovi bylo napsané z vynucení, neobsahovalo všechny informace, co jsem zmínila a zpráva byla arogantní. L.

• Váš účet byl odstraněn

Příjemná doktorka i sestra, příjemné prostředí. Zvedání telefonů mě sice naštvalo, ale jen jednou, jinak skvělá komunikace a zacházení, doporučuji

• Váš účet byl odstraněn

Dobrý den, zaregistrovala jsem se u paní dr. Trckové, ale bohužel jsem se k ní nikdy nedostala. Nevyhovovalo mne střídání lékařů a jednomu lékaři řeknete Váš problém a příště zase nová dr. nic o Vás neví, máte zase vše opakovat. Přišlo mi, že pokud Vám nic není /jdete si jen pro výpis do zaměstnání/, tak je to v pořádku, ale jinak přístup dr. je špatný. Navíc sestry jsou v ordinaci tři, ale telefony Vám neberou. Tak pokud něco potřebujete, musíte přijít osobně na minimálně hodinové čekání v čekárně plné pacientů.S jednou sestrou se na něčem dohodnete a přijdete a jiná sestra se s Vámi ani nebaví a říká něco jiného. Když jsem volala na výsledky - z krve, tak od 10-12 - dva dny v týdnu a pokud zavoláte o 5 minut dříve, tak sestra položí telefon, ať si zavoláte od 10..Fakt nechápu, co tam dělají 3 sestry...Takže celková nespokojenost.Jsem ráda, že jsem odešla k jinému lékaři, kde mám jednu dr. a jednu sestru .

• Váš účet byl odstraněn

Paní doktorka Trčková je pro mne v naprostém pořádku, ale ty sestry....telefon nezvedají ( raději ho mají zavřený v šuplíku - viděla jsem několikrát na vlastní oči ) a pokud ho po hodině!!! mého neustálého volání vzaly - vždy stejná výmluva: měly jsme tu rychlou. Něco neskutečného, naprostý nezájem, neochota vyhovět

1 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz

Lékařská zpráva

Dobrý den, ještě jsem vás chtěla poprosit, nedávno jsem vkládala otázku ohledně mého zdravotního stavu a lekářské zprávě kterou lékařka uvedla. Ptala jsem se zda k tomu měla oprávnění.Chci se zeptat jestli ta komunikace je někde dohledatelná.Vaše odpověď. Omylem jsem si ji v emailu vymazala a…

ODPOVĚĎ LÉKAŘE:

MUDr. Andrea Trčková

Dobrý den, rádi bychom Vám odpověděli, ale z Vaší zprávy vůbec není zřejmé s kým komunikujeme, chybí podpis. S přáním hezkého dne ordinace MUDr.Andrei Trčkové.