Milí pacienti !
Pokud se nedovoláte - pilně pracujeme u křesla , zavoláme Vám zpátky jakmile to bude možné. Děkujeme. Ordinační hodiny: PO, 13:00 - 20:00, ST.13.00-18.00, ÚT, ČT,PÁ 8:00 - 12.00
Jsem specialista v oboru estetické a záchovné stomatologie, dentální implantace a protetické stomatologie. Oboru stomatologie se věnuji více než 20 let. Snažím se pro své stávající i nové pacienty poskytnout naprostý komfort během ošetření. Volím vždy citlivý přístup, provádím důkladné vyšetření pacienta a stále se ve svém oboru vzdělávám, používám tak nejnovější materiály a moderní lékařské postupy. We speak English as well! Prosím veškeré dotazy zasílejte na prahazub@seznam.cz ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Smlouvy se zdravotními pojišťovnami: 111 - VZP 201 - Vojenská ZP 205 - Průmyslová ZP 207 - Oborová ZP 209 - ZP Škoda 211 - ZP Ministerstva vnitra ČR
- Zubní lékařství
500 Kč -
Ošetření kořenových kanálků
Protetická rehabilitace
5 000 Kč -
Způsoby platby (soukromé návštěvy)
- Na teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu
- Hotovost
Telefonní číslo
Nejčastěji zmiňované pacienty
- Snaha pomoci
- Podrobné vysvětlení
- Účinnost léčby
KRISTA
Gratuluji p.doktorovi k jeho erudici ,zručnosti,K vybavené ordinaci,výborné sestře I krásnému místu.
Děkuji, paní doktorko
Lucie
Velmi profesionální přístup, mohu jen doporučit. Rychle ošetření bez zbytečného trápení.
Děkuji
Lesya
Vždy pečlivě, z dobrou náladou a jemným přístupem. V každé situace umí pan doktor najít individuální řešení.
Děkuji
I
Ing. Oksana Rjadová
Jsem maximálně spokojená. Děkuji moc za dobře provedenou práci.
R
Roman
Jsem nadmíru spokojen a děkuji za profesionální přístup
• BohemiaDent s.r.o. • implantologická konzultace •
VŠ
Vysoká odbornost a kvalitní práce. Pomohli mi a jsem maximálně spokojen.
David
K panu doktorovi již chodím několik let a vždy jsem byl s jeho ošetřením spokojen.
Miky
Vše proběhlo v pořádku. Rychlost a profesionalita.
• BohemiaDent s.r.o. • estetická stomatologie •
R
Roman
Zubař na profesionální úrovni, vstřícný, ochotný a hlavně vi, co dělá. Má prostě zlaté ruce
Marina Linhartová
Za panem Doktorem budu jezdit po celé republice. Nejlepší zubní ordinace
Odpovědi
1 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
cena za vstupní vyšetření
Dobrý den, níže jsem našla dotaz na orientační ceny zákroků.. Ještě bych se Vás chtěla zeptat, zda se u Vás platí za vstupní vyšetření.. a zda provádíte dentální hygienu a v jakém cenovém rozpětí se pohybuje. Děkuji
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Vstupní vyšetření hradí pojiš´tovna. DH provádíme.