Zubní lékařství

• Všeobecná zdravotní pojišťovna
  • Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR

Názory o lékařích (392)

T

Spokojenost s prací pana zubaře. Profesionální přistup k pacientovi

• lékař Alexandr Mykolajčuk ošetření kořenových kanálků  •

Ráda bych vyjádřila svou maximální spokojenost s tímto zubním lékařem. Jedná se o velmi profesionálního a zkušeného doktora, který svou práci odvádí na vysoké úrovni. Ošetření probíhá vždy bezbolestně a s maximální péčí o pacienta.
    Pan doktor má skvělý přístup, je milý, trpělivý a vše srozumitelně vysvětlí. Velmi oceňuji také příznivé a rozumné ceny za kvalitní služby.
    S výsledkem ošetření jsem opravdu velmi spokojená a mohu tohoto lékaře s čistým svědomím doporučit každému, kdo hledá profesionální a kvalitní stomatologickou péči.

• lékař Alexandr Mykolajčuk estetická stomatologie  •

S panem zubařem mám velmi dobré zkušenosti. Nejprve mi vytrhl zub – zákrok proběhl rychle, bez komplikací a zbytečných obav. Následně mi postupně ošetřuje další zuby, vždy šetrně a bez bolesti. Po měsíci od vytržení zubu mi chybějící zub dostavil. S průběhem i výsledkem jsem velmi spokojená. Je to profesionál ve svém oboru.
    Paní sestřička je vždy milá, ochotná. V ordinaci je vždy příjemná atmosféra.
    Oceňuji celkově profesionální přístup, mohu jen doporučit.

• lékař Alexandr Mykolajčuk Jiný  •

Šikovný zubař a skvělá sestřička,mám od pana doktora bílé plomby už 15 roku. A to hlavní- spravování zubů vůbec ne bolí.

• lékař Alexandr Mykolajčuk estetická stomatologie  •

Děkuji za profesionální a citlivý přístup k pacientům.

• lékař Alexandr Mykolajčuk Jiný  •

Velká spokojenost s péčí a lidskostí,vstřícností,moc děkuji

• lékař Alexandr Mykolajčuk implantologická konzultace  •

Z

Pan doktor s přehledem zvládl rozptýlit všechny dětské obavy z ošetření. Pracuje rychle a efektivně a z jindy nepříjemné záležitosti udělá milou společenskou událost :) jsem opravdu ráda, že jsme se synem jeho pacienti.

• lékař Alexandr Mykolajčuk Jiný  •

Po první návštěvě oceňuji velmi komunikativní a profesionální přístup pana doktora i sestřičky.

• lékař Alexandr Mykolajčuk Jiný  •

Pacientkou pana doktora jsem již 11 let - a věřte, nebylo snadné se k němu dostat. Je prostě velice vyhledávaný - odborně na výši, zručný, pracuje precizně a pevnou rukou, s jistotou a přece s citem i při těch nejsložitějších zákrocích. Jako dlouhodobá pacientka vím, že pan doktor udělá vše pro to, aby žádný pacient zbytečně netrpěl bolestí. - Díky laskavé péči pana doktora i sestřičky Yvonny - a díky jejich přátelskému přístupu - jsem se zbavila pocitů strachu, či obav před návštěvou dentisty. - A ještě jednu vzácnou vlastnost jsem u pana doktora zaznamenala - je totiž spravedlivý. - Pokud některý můj předchozí lékař udělal dobře svou práci - pan doktor to pochválí. - A pokud některý z předchozích lékařů "něco podcenil" - udělal chybu, pan doktor i pomocí panoramatického rentgenu to odhalil a dal do pořádku (např. endodoncie). - A to je další plus: skvěle a na úrovni vybavená ordinace - i příjemné prostředí. - Velké díky...

lékař Alexandr Mykolajčuk

Děkujeme, paní Baštová, moc si toho vážíme

Preventivní vyšetření proběhlo v pořádku. Bylo provedeno i RTG zubů.