BohemiaDent s.r.o.
- Všeobecná zdravotní pojišťovna
- Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR
Názory o lékařích (398)
JN
Vše bylo na 100%, anestesie ok, časový plán ok. Poučení ok.
VM
Profesionální přístup a skvěle odvedená práce .....
Eva Š.
Pan doktor i sestřička jsou oba velice milí a příjemní lidé. Pan doktor je moc šikovný, i když se vždy před ošetřením trochu bojím, zjistím,že zcela zbytečně .
Václav Toupal
Příjemné jednání,pan doktor ochotně vše vysvětlí.Sestřička je milá.
VJ
Maximální spokojenost s panem doktorem. A zuby i opravy slouží :-)
Květa Klimešová
Už léta chodím k panu doktorovi a jsem za to ráda, snaží se aby jsme měli vlastni zuby co nejdéle a hodně se jim věnuje, je to profík, klobouk dolů prostě umí.
Tomáš Zajíc
Spokojenost s prací pana zubaře. Profesionální přistup k pacientovi
Svitlana
Ráda bych vyjádřila svou maximální spokojenost s tímto zubním lékařem. Jedná se o velmi profesionálního a zkušeného doktora, který svou práci odvádí na vysoké úrovni. Ošetření probíhá vždy bezbolestně a s maximální péčí o pacienta.
Pan doktor má skvělý přístup, je milý, trpělivý a vše srozumitelně vysvětlí. Velmi oceňuji také příznivé a rozumné ceny za kvalitní služby.
S výsledkem ošetření jsem opravdu velmi spokojená a mohu tohoto lékaře s čistým svědomím doporučit každému, kdo hledá profesionální a kvalitní stomatologickou péči.
Michaela
S panem zubařem mám velmi dobré zkušenosti. Nejprve mi vytrhl zub – zákrok proběhl rychle, bez komplikací a zbytečných obav. Následně mi postupně ošetřuje další zuby, vždy šetrně a bez bolesti. Po měsíci od vytržení zubu mi chybějící zub dostavil. S průběhem i výsledkem jsem velmi spokojená. Je to profesionál ve svém oboru.
Paní sestřička je vždy milá, ochotná. V ordinaci je vždy příjemná atmosféra.
Oceňuji celkově profesionální přístup, mohu jen doporučit.
Vlatko S
Šikovný zubař a skvělá sestřička,mám od pana doktora bílé plomby už 15 roku. A to hlavní- spravování zubů vůbec ne bolí.