Zubní lékařství

• Vojenská zdravotní pojišťovna ČR
  • Všeobecná zdravotní pojišťovna
  • Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR

Názory o lékařích (385)

Po první návštěvě oceňuji velmi komunikativní a profesionální přístup pana doktora i sestřičky.

• lékař Alexandr Mykolajčuk Jiný  •

Pacientkou pana doktora jsem již 11 let - a věřte, nebylo snadné se k němu dostat. Je prostě velice vyhledávaný - odborně na výši, zručný, pracuje precizně a pevnou rukou, s jistotou a přece s citem i při těch nejsložitějších zákrocích. Jako dlouhodobá pacientka vím, že pan doktor udělá vše pro to, aby žádný pacient zbytečně netrpěl bolestí. - Díky laskavé péči pana doktora i sestřičky Yvonny - a díky jejich přátelskému přístupu - jsem se zbavila pocitů strachu, či obav před návštěvou dentisty. - A ještě jednu vzácnou vlastnost jsem u pana doktora zaznamenala - je totiž spravedlivý. - Pokud některý můj předchozí lékař udělal dobře svou práci - pan doktor to pochválí. - A pokud některý z předchozích lékařů "něco podcenil" - udělal chybu, pan doktor i pomocí panoramatického rentgenu to odhalil a dal do pořádku (např. endodoncie). - A to je další plus: skvěle a na úrovni vybavená ordinace - i příjemné prostředí. - Velké díky...

lékař Alexandr Mykolajčuk

Děkujeme, paní Baštová, moc si toho vážíme

Preventivní vyšetření proběhlo v pořádku. Bylo provedeno i RTG zubů.

• lékař Alexandr Mykolajčuk Jiný  •

Vstřícnost a lidskost ,přístup k pacientovi,ochota najít co možná nejzažší termín,děkuji

• lékař Alexandr Mykolajčuk Jiný  •

2 andělé na Zemi...pan doktor i sestra úžasní, milí, pečliví.

Pan doktor je šikovný !
    Jako vždy bezbolestně , profesionálně ošetřeno.

E

Skvělý a profesionální přístup. Úžasná péče. Jsem velmi spokojená.

• lékař Alexandr Mykolajčuk Jiný  •

Pan doktor je velmi pečlivý. Celá prohlídka se mi velmi líbila pan doktor byl nejen rychlý, ale velmi dobře a pečlivě se podíval na všechny zuby, které mi i dobře ošetřil a už se těším na další návštěvu.

I

Ráda bych poděkovala panu doktorovi a jeho asistentce. Jsem maximálně spokojená. Děkuji moc za perfektní práci.

• lékař Alexandr Mykolajčuk estetická stomatologie  •

Skvělý,vstřícný a profesionální přístup pana doktora i sestricky