Kartouzská 204/6, Praha 150 98
Lenka P.
Velice pečlivá a příjemná lékařka. Chodím k ní snad 30 let a vždy mi pomohla způsobem léčby i řadou. Vážím si velmi její ochoty pacienta vyslechnout. Kéž by takoví byli všichni lékaři.
• POLIKLINIKA KARTOUZSKÁ • Jiný •
super
Paní doktorka je sice milá, ale vždycky jsem měla pocit, že nemá ani páru o tom, co vlastně vystudovala. Sestřička (ta jediná je pozitivum na celé ordinaci) ji musela pomalu radit, co má udělat a jaké léky předepsat. Dřív mě sice posílala na všechna možná vyšetření, aby něco nezanedbala, ale teď se na mě doslova vykašlala. Nyní jsem přišla s podezřením na špatnou funkci štítné žlázy. Neposlala mě ani na krevní testy a vůbec se neobtěžovala mi alespoň sáhnout na krk. Hlavně že ona sama dřív podezření na tento problém měla! Odbyla mě s tím, že můžeme udělat prventivní prohlídku, na kterou mám nárok až za půl roku a teď se jen oháněla testy, které byly víc jak rok a půl staré! Takže od paní doktorky si beru kartu a odcházím, protože moje podezření na nemoc štítné žlázy se potvrdilo u jiného doktora! A to tam člověk pomalu přišel s návodem, jak ho má vyšetřit! Nikdy víc!
RomanaKrc
Paní doktorka přišla k mojí babičce na návštěvu domů, aby ji vyšetřila pro bolest v zádech, nakonec naordinovala injekce, které nebyly prověřené, zřejmě novinka od farmaceutické firmy a po šesti injekcích, které babičce dávala sestra, se babička výrazně zhoršila, měla silné žaludeční křeče a posléze krvácení z horního trávicího traktu. Paní doktora je nezodpovědná, když viděla, že babičce ani 6 injekce s takovýmito možnými komplikacemi nepomáhá, měla léčbu přerušit.
V nemocnici v Motole, kam byla babička dopravena záchrankou, ležala 3 dny na JIP a primář ji doporučil změnit praktickou doktorku, kdyby prý dostala ještě jednu dávku určitě by tu dnes už nebyla....• • •
Paní doktorka je velmi pečlivá, výborný diagnostik. Vždy se snaží nepřehlédnout sebemenčí chorobný problém, je lidská a velmi obětavá. Jaroslav Sigmund
pani doktorka L.je super a moc pecliva doufam ze tam bude i na dale a sestra je opravdu bozi nikdy zadny problem spis naopak
V pondělí a ve středu tam dochází právě bývalá doktorka, tak pozor!! Sestra prakticky ordinuje za ní a kdyby tam doktorka nebyla, tak by se nic nestalo. Dr L. je opravdu nadmíru pečlivá a tak to má byt.
Klika Karel,Praha 5
V ordinaci je každou chvilku nějaký zástup, nedodržují ordinační hodiny, doporučuji vyměnit nepříjemnou a neprofesionální sestru.
Mgr. Zemanová
Paní doktorce Petře Leischnerové vděčím za mnohé. Jen díky její "přílišné" pečlivosti byl u mne včas diagnostikován zhoubný nádor štítné žlázy.Nebýt toho, že posuzovala můj zdravotní stav komplexně a raději mne odeslala na vyšetření (jen pro jistotu, aby mohla vyloučit případnou spojitost s mými zdravotními problémy), mohlo se na vše přijít až mnohem mnohem později a důsledky raději nechce domýšlet. Jen je opravdu škoda, že paní doktorka neordinuje každý den...
I
Ing.Veselý
Od doby ,kdy vystřídala svoji předchůdkyni,mohou pacienti opět chodt na obvod s důvěrou,že se o ně lékař opravdu stará a nejsou mu ukradení.Škoda jen,že neordinuje celý týden a pacient se musí obávat ,zda nenarazí opět na původní lékařku se kterou se třídají.
- Praktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
- Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze