POLIKLINIKA KARTOUZSKÁ
Podívejte se na další kliniky
Koho hledáte?
O nás
Služby
Specialisté
POLIKLINIKA KARTOUZSKÁ
Kartouzská 204/6, Praha 150 98Pojištění
- Oborová zdravotní pojišťovna
- Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna
- Vojenská zdravotní pojišťovna ČR
- Zaměstnanecká pojišťovna Škoda
- Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR
Názory o lékařích (95)
Adéla Jiroušová
K panu doktorovi chodím od začátku jeho praxe, kdy si mě převzal jako pacienta po doktoru Domanském. Je skvělý, milý a za celou dobu jsem s ním nikdy neměla žádný problém. O mé zuby se stará velmi dobře. Doporučuji!
V. Štěpová
Divím se negativním recenzím. K paní doktorce docházíme celá rodina již mnoho let. Je to 100% profesionál a odborník. Není tam placená za vykecávání a psychoanalýzu. Naše problémy vždy diagnostikovala a vyléčila "na první dobrou", ne stylem pokus omyl. Proč se k paní doktorce přes negativní recenze cpe tolik nových pacientů? Asi proto, že je ve svém oboru dobrá, ne?!
Smejkalovi
Pan doktor Chládek je špička ve svém oboru a naprosto skvělý člověk .
Jsme z Moravy a u nás se nenašel lékař, který by dokázal určit synovu dg a pomoci mu od akutní bolesti kyčle trvající 3/4 roku (nonstop na analgetikách).
Po telefonické konzultaci pan doktor syna objednal na vyšetření…Pouze 2 návštěvy stačily MUDr Petru Chládkovi k stanovení diagnózy . Operace ve Vršovicích nebyla z technických důvodů možná,pan doktor osobně dojednal synovi operaci u sv. Anny v Brně. Nezištně.
Humor MUDr Chládka nás vždy uvolnil a pobavil. Děkujme panu doktorovi za lidský přístup, navždy mu budeme vděčni za veškerou ochotu a pomoc !
D.
Odborník na svém místě. Nesrovnatelné s mými zkušenostmi na jiných pracovištích
R.Č.
Dvakrát a dost.Už po první zkušenosti jsem zvažoval jiného neurologa a dnes mě pan doktor přesvědčil že jsem po druhé chodit neměl.Opravdu nemám zapotřebí při svém zdravotním stavu nechat po sobě štěkat kde že mám doporučení a potřebnou dokumentaci.Na moje... ,,Děkuji pane doktore a nashledanou " mě odpověděl...,,To snad ani ne". Takové chování si nezaslouží opravdu nikdo.
Markéta Sch.
Po vynikajici zkusenosti s MUDr. XXXX, ktery ukoncil praxi, jsem se bala, ze dvakrat takovou kliku na pediatra mit nemuzu. A ono jo. Pani doktorka je laskava, mila, vstricna a trpeliva a je videt, ze ma deti proste rada. Rodice do niceho netlaci a vsechno vysvetli, aniz by si clovek pripadal jako neznala trubka :-) Doporucuji a dekuji!
Petra
Velice arogantní a povýšená lékařka i sestra. Po třech návštěvách jsem si musela najít jinou paní doktorku, protože jsem až útočné chování této lékařky psychicky neunesla.
Viktoria Pissareva
Profesionální přístup. Velmi milý personál. Skvělá komunikace online.
Ondřej
Vždy 100% výsledek, velmi příjemná upřímná a přímočará komunikace.
VV
Bohužel kvůli jednání její sestričkye nemohu hodnotit 100%. S nemocným dítětem mě už 2x vykázala, že už nemají čas. Pravidla ordinace pro nemocné jsme dodrželi, přišli včas, ale kvůli dlouhému čekání jsme "přesáhli" do hodin pro zvané.
K paní doktorce nemám jedinou výtku.