MUDr. Olga Zmátlová

Zubař Více

Obor stomatologie jsem absolvovala v roce 2003 na lékařské fakultě Univerzity Karlovy v Hradci Králové. Následně jsem pracovala jako asistentka na záchovném oddělení Stomatologické kliniky Fakultní nemocnice v Hradci Králové. Od roku 2006 až do současnosti pracuji v soukromém stomatologickém zařízení Prodental. Během své praxe jsem absolvovala řadu odborných stáží a školení. V současnosti svoji praxi zaměřuji na záchovnou stomatologii a endodoncii s využitím mikroskopu, estetická řešení a parodontologii.
Ve spolupráci s týmem zkušených anesteziologů provádíme též ošetření v celkové anestezii a analgosedaci u dětí a pacientů s extrémním strachem ze zubního ošetření. Ošetřujeme i anglicky mluvící pacienty.
Více O mně

• Implantáty

• Odstranění zubního kamene

• Ošetření zubního kazu

• S

Zubař bez bolesti a "věčné plomby" .. Děkuji za preciznost.. Zatím se mi nestalo, že by něco bylo špatně, k dr. chodím už spoustu let. S cenami je to spíše nad průměrem, ale stojí to za to tedy alespoň pro mě..

• jiné místo Jiný  •

• N

Hezké místo, hned u metra, paní doktorka je milá a slušná, ale 2000,-Kč za plombu je pro mě hodně. Děkuji

Velice příjemná paní doktorka, nikdy u ní nic nebolí a je neuvěřitelně pečlivá. Cena dle mého názoru odpovídá kvalitě péče a vybavení ordinace, které je na nejvyšší možné úrovni. Rozhodně doporučuji.

Paní Doktorka je profesionálka, je jemná a umí ošetřovat bezbolestně. Má skvěle vybavenou ordinaci. Má výborný přístup k pacientům. Zuby se snaží zachraňovat, ne trhat.

• paní doktorka je velice fundovaná, precizní, zručná, rychlá, hlavně však i jemná a empatická. Taková je má zkušenost z ordinace

Pani doktorka je velmi mila a prijemna. Postupne mi vymenila vsechny stare amalganove plomby, je to uz 6-7 let a ted chodim jen na prevence. Nikde zadny kaz. Pracuje velmi peclive, nad jednou plombou stravi hodinu, takze ano, cena neni nejlevnejsi.

• Vyborna, pecliva, mila

• Pani doktorka Zmatlova je naprosta spicka, chodit k ni je radost, jeji vztah k pacientovi je velmi vlidny a pozorny, je s ni legrace a operace jsou vzdy provedeny perfektne. S zadnym lepsim doktorem/doktorkou jsem se dosud nesetkal.

• Vnímavý přístup k pacientům. Z profesionálního hlediska doporučujeme ostatním. Paní doktorka používá nejmodernější pracovní pomůcky. Je vždy přátelská a usměvavá. Od té doby, co jsme si jí našli, strach ze zubní ordinace zcela pominul.
    Olinka je naše sluníčko :o)

• Paní doktorka je největší profesionálka, s jakou jsem se setkal. Je velmi přátelská, ve svém oboru je špičková, chodit k ní je radost.