Promovala jsem v roce 2008 na 2. lékařské fakultě Univerzity Karlovy. Praxi jsem získala v Nemocnici Na Homolce a Oblastní nemocnici Kladno. V roce 2013 jsem atestovala v oboru všeobecné praktické lékařství. Praxi v oboru dále získávala jsem v ordinaci PL v Krupce, v Buštěhradě, ve zdravotnickém centru Respimed a Rádiu Svobodná Evropa. Pracuji v ordinaci young+co od ledna 2015.
Jsem členkou společnosti všeobecného lékařství České lékařské společnosti Jana Evangelisty Purkyně.
Mé lékařské kolegyně v našem týmu jsou:
- MUDr. Dana Konfrštová
- MUDr. Přemysl Nový
- MUDr. Hana Škodová
- MUDr. Kristina Tůmová
- MUDr. Adriana Youngová
Od začátku r. 2014 provozujeme vlastní systém on-line objednávání "OASYS". Systém umožňuje pacientům mj.:
* Objednat se kdykoliv, i mimo pracovní dobu
* Změnit či zrušit stávající objednávku/y – bez ohledu na to, jak byly tvořeny
* Získat dřívější termín na základě automatické nabídky OASYSu, stačí odpověď na SMSku
* Obdržet připomínkovou zprávu před termínem objednávky (SMSkou nebo emailem)
* Zrušit objednávku odpovědí na připomínkovou SMSku nebo přes webový prohlížeč
* Obdržet připomenutí když máte nárok na preventivní prohlídku nebo je čas nechat se přeočkovat
* Založit novou kartu – pro úplně nového pacienta
* Založit nový účet OASYS – spárováním se stávající kartou, pak si můžete identifikační údaje upravit sám
Technické řešení jsme specifikovali sami a proto představuje zcela unikátní službu.
O mně
- MUDr. Kristina Tůmová
- MUDr. Adriana Youngová
* Objednat se kdykoliv, i mimo pracovní dobu
* Změnit či zrušit stávající objednávku/y – bez ohledu na to, jak byly tvořeny
* Obdržet připomínkovou zprávu před termínem objednávky (SMSkou nebo emailem)
* Zrušit objednávku odpovědí na připomínkovou SMSku nebo přes webový prohlížeč
* Založit novou kartu – pro úplně nového pacienta
Vítězné náměstí 10/829 (2. patro), Praha 16000
2 názory
Recenze pacientů jsou pro nás důležité. Specialisté nemají možnost zaplatit za odstranění nebo změnu recenze pacienta.
Další informace.
Další informace o názorech
Marian Kováček
Paní doktorka je velice sympatická a skvěle se s ní komunikuje. Poradí a nic nenechává náhodě. Když jsem měl jistý problém, neváhala a vyšla mi vstříc. A to opravdu nemusela. Za to velký dík.
• jiné místo • Jiný •
Naprosto skvělá lékařka, při obtížích mi skvěle poradila, byla velice milá, s obrovským přehledem, od té doby k ní chodí celá moje rodina, a jsme maximálně spokojeni!
• jiné místo • Nevolnost •
Praktičtí lékaři v okolí