ukrajinská 11, Praha
Ukrajinská 900/11, Praha 101 00
Jiří Rubický
Paní doktorka je velký profesionál.Její diagnostika byla vždy správná.Jsem s ní velice spokojen....
A.Boďová
Paní doktorka i sestřička jsou obě neuvěřitelně příjemné a ochotné,vše vysvětlí, co se týče léčby atd.,vždy se vším pomohly. Jsem opravdu ráda, že chodím sem.
• Poliklinika Ukrajinská • Jiný •
Výborná paní doktorka, které důvěřuji. Pečlivá a precizní
Paní doktorka je odborník ve svém oboru. Jsem moc spokojena s jejím přístupem, klidná povaha v kombinaci s vysokou profesionalitou v diagnostice. Léta praxe a celožitovní vzdělávání jsou v paní doktorky vidět. Sestřička je také úžasná, lidská, komunikativní. Děkuji!
Al,Homolová
Odborně velmi zdatná a empatická lékařka. Je vždy ochotná pomoci, je milá a příjemná.
Pokud si někdo stěžuje na dlouhé čekání v čekárně, tak to čekání je právě z toho důvodu, že paní doktorka je ze všech praktických lékařů na POLIKLINICE Ukrajinská 11 nejlepší, a každý, komu se podaří se k ní zaregistrovat, už u ní zůstane. :-) Také sestra v této ordinaci je velmi milá.• Poliklinika Ukrajinská • Jiný •
Barun K.
Měla jsem velmi vysoké horečky a můj praktický lékař je v jiném městě a tak jsem se vydala od místa, kde bydlím co nejblíž: na ukrajinskou. Pátrání po nějakém praktickém lékaři v letním měsíci je šílené. Sice jsem vlezla do prvních dveří, co se mi otevřeli, ale nelituji. Doktorka mě ne jen starostlivě vyšetřila a nasadila správně antibiotika, ale také mě nechala se u ní zapsat. Musím paní doktorce poděkovat, protože jsem tak milý a ochotný přístup nečekala.
• Poliklinika Ukrajinská • Vysoké horečky •
Lena
Odborně velmi zdatná a empatická lékařka. Bohužel se k ní dostanu jen když zastupuje mou doktorku. Ovšem MUDr. Natálii Borožovou bych "brala všemi deseti". Je vždy ochotná pomoci, je milá a příjemná.
Pokud si někdo stěžuje na dlouhé čekání v čekárně, tak to čekání je právě z toho důvodu, že paní doktorka je ze všech praktických lékařů na POLIKLINICE Ukrajinská 11 nejlepší, a každý, komu se podaří se k ní zaregistrovat, už u ní zůstane. :-) Také sestra v této ordinaci je velmi milá.• • •
Mína
Zastaralá péče, žádný velký zájem. Čekání v čekárně trvá nekonečně dlouho.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Ludvíková Bára
Paní doktorka je opravdu odbornice na svém místě. Vždy pacienta pečlivě vyslechne. Navíc je velice milá a vlídná a má ke všem problémům velice lidský přístup. Chodíme k ní celá rodina a vždy jsme všichni stoprocentně spokojeni! Mohu jen a jen doporučit.
K paní doktorce, jsem se dostala náhodou. Ted už ošetřuje celou širokou rodinu, i když jsme z jiné části Prahy. Po telefonické dohodě a vysvětlení obtíží, ještě ten den vyšetřila pacienta, i když nebyl její a okamžitě následoval převoz do nemocnice. Kdo ví, možná nám zachránila život :)!!! Za paní doktorku mluví zkušenosti, zodpovědný a lidský přístup. Pro mne je nejlepší. Andrea
Vždy velmi ochotná pomoci, zná své pacienty a předepisuje jim léky,které skutečně potřebují individuálně, velmi milé a příjemné jednání.
Upravit nebo spravovat profil- Praktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
- Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
- Praktičtí lékaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze