Ordinace prakt. lékaře pro dospělé

Zenklova 1545/39, Praha 180 00

Skvělá paní doktorka, vždycky pomůže, odborná, nezlehčuje, empatická, neloudá se, přitom se zajímá, díky!

• Ordinace prakt. lékaře pro dospělé Jiný  •

Paní doktorka je můj anděl. Chodím k ní už 8 let a při každé nemoci na mě byla milá, hodná, vše mi podrobně vysvětlila. Člověk se od ní vrací s pocitem, že na Vás někomu opravdu záleží. Když mám nějaký požadavek nebo podezření, nemá problém mě doporučit k odborníkovi. Zkrátka tahle doktorka je prostě třída.

• Ordinace prakt. lékaře pro dospělé Jiný  •

• S paní doktorkou jsem velmi spokojený, vždy pomohla, příp. doporučila ke specialistovi. Sestřička je milá a pokaždé se snaží vyjít vstříc. Jsem rád, že jsem si před léty zvolil tuto ordinaci.

• Ordinace prakt. lékaře pro dospělé  •

• Paní doktorka je absolutní profesionál. Jedinou ji napadlo zaslat mě na CT břicha a zjistit příčiny hubnutí, zvracení, bolestí a hyperglykemie. Našla úžasnou kombinaci léků na úlevu od bolestí. Žádný specialista to nedokázal a na IKEM to dokonce odmítli řešit!! Sestřička? Ke mně perfektní - osobně i po telefonu.

• V

Paní doktorka vždy pomůže, poradí, případně pošle ke specialistovi. Vše jde jako na drátkách, žádné průhaty + milá sestřička :)

100% doporučuji !

profesionál

Spokojenost. Je lidská, vyslechne, poradí, nečekáte v její ordinaci hodiny. Co více si přát.

• Z

Paní doktorka je sice náladová,ale pacienta vyšetří a když uzná,že je to potřeba pošle na další vyšetření.K sestřičce nemám výhrady.

• S paní doktorkou jsem nadmíru spokojená.Několik let je mou praktickou lékařskou. Má zájem, pomůže, podpoří. Trochu jí to kazí sestřička. Její přístup k pacientům spíše odrazuje. Trochu vstřícnosti a vlídnosti by neuškodilo.