Ordinace praktického lékaře

Hviezdoslavova 519, Praha 14900

Paní doktorku jsem opustil,když jsem se přestěhoval a nutno říci,že od té doby jsem spokojen,holt vše je o lidech.Čekání v ordinaci na dlouhé hodiny,absolutní nezájem o pacienta,přístup jako před 20 lety.Souhlasím s tím,že na JM bohužel není možnost změny.

já nevím, je fakt, že mě vždycky léčí jenom antibiotiky, na druhou stranu to vždycky bylo něco, co se antibiotiky léčí - ovšem její vyšetřování většinou spočívá v tom, že se jenom zeptá, co mi je(a jednou použila špachtli)

• E

Také jsem k ní před lety chodila a bylo to na hovno - pokud jí člověk nenadiktoval diagnózu a recept, měl prostě smůlu. Doktorka byla totálně mimo, pacienti jí ale vůbec nezajímali, chvílema mi přišla snad sjetá - jenom vyvalovala voči a pak něco ťukala do PC, na otázky v podstatě nereagovala. A sestra měla taky dost.

• A

Nepomuze, neporadi. Antibiotika pro me a osetrovacku/neschopenku pro muze. Nastesti jsme se prestehovali a s tim prisla i moznost jine prakticke lekarky.

• Je to výborná lékařka a má soucit s pacienty.

• Nic moc... Asi jí opustím.

• ok

• N

Pane nemáte pravdu, chodi tam i mladí, protože jiný praktický lékař Vás nevezme, všichni na Jižním městě mají plno. Jinak souhlasim, pokaždé mě nabídne neschopenku a antibiotika, a sedí za stolem nebo si zalévá kytičky. Víc neumí a taky nemusí, když nemá pacient možnost volby v jejím okolí.