praxe: Magic Smile (2021 - 2022)
Yes Dental (2021)
- Zlomenina zubu ,
- +8 a11y_sr_more_diseases
Kartouzska 204/6, Praha 5, Praha 150 00
Nikola Alexij
Pan doktor je důkazem, že když se spojí láska k řemeslu s empatií k lidem, může i návštěva zubaře proběhnout bez strachu. Pan doktor Amiri a celý jeho tým jsou skuteční profesionálové, kteří přesně vědí, co dělají – a dělají to opravdu skvěle! Atmosféra v ordinaci je navíc neuvěřitelně pohodová, pan doktor má skvělý smysl pro humor a člověk se často diví, že právě absolvoval dříve nepříjemný zákrok.
Ve stomatologii se pohybuji od roku 2005, a s čistým svědomím mohu říct, že takto šikovných a pečlivých zubařů je jako šafránu.
Děkuji za skvělou péči a přeji spoustu spokojených pacientů!
Hoooooja!• Smichov Medical Centre s.r.o. • Jiný •
B
Bc. Marie Latalova
Výborný a pečlivý lékař a co se týká estetických doplňků jako je třeba kamínek jednalo se o velmi kvalitně odvedenou práci. Doporučuji!
Jana
K panu doktorovi jsem přešla od své dlouholeté zubařky, která odcházela do důchodu a ve svém pozdním věku už pravděpodobně leckteré věci přehlédla. Doktor Amiri mi rovnou udělal kompletní rentgen a identifikoval problémy, jež je třeba postupně řešit, Většinu dosavadních amalgámových plomb mi vyměnil za bílé, takže skrz zuby mi nyní nic neprosvítá a plomby nejsou ani identifikovatelné. Také mi opravil několik rodících se kazů a od té doby nemám se zuby problém. Nedávno jsem byla po roce na pravidelné prohlídce a vše bylo v pořádku. S výsledkem jsem velice spokojena, stejně jako s přístupem pana doktora, který je velice precizní a řemeslně zručný. Zároveň je v ordinaci příjemná atmosféra a na návštěvy chodím ráda.)
Jar.Lechnýřová
Za mě úplně super doktor- sestřičky úžasný! Děkuji !!!!
I
I. A.
Dobrý den. Chci touto cestou pochválit oba dva doktory zubaře. Profesionální přístup, vstupní prohlídka přímo ukázková, podrobná, návrh další léčby. Vše podrobně vysvětleno, empatický přístup. Navíc milá a hezká sestřička, snaží se vyjít vstříc při objednání a taky působí uklidňujícím dojmem, přece jen člověk jde k zubaři s obavami. Jsem ráda, že jsem využila doporučení, zatím bych neměnila a doufám, že to tak zůstane. I. A.
K.T.
K panu zubaři chodím moc ráda, je opravdu šikovný, milý, vše vysvětlí. Po předchozích špatných zkušenostech s mým dětským zubařem mi pan zubař Amiri zachránil zuby. Vždy se mi dostane profesionální péče a příjemného jednání, jak od pana zubaře, tak i sestřičky. Všem bych tuto ordinaci doporučila, už nebudu chodit jinam.
Y
Y.C.
Není co dodat, skutečný profesionál na svèm místě. Celá rodina tuto ordinaci máme moc rádi včetně pana doktora a jeho celého týmu.Už bychom jinèho stomatologa nechtěli. Jsme rádi, že nás osud zavedl právě do této ordinace .Moc diky za Vaše služby. Za krásný přístup a vysvětlení každého úkonu a za báječnou atmosfèru.
Pavlína
Po skutečně tragické zkušenosti s vyhlášenou klinikou mohu pana doktora vřele doporučit. Nejen, že je vynikající lékař, který vše vysvětlí a odvede skvělou práci, je hlavně lidský svým přístupem, uklidní, povzbudí a nehledá problémy tam, kde nejsou. Celkově atmosféra v ordinaci (a to se zubaře bojím) je úžasná.
J. H.
Od dětství jsem si se svými zuby užil opravdu hodně a byl v péči mnoha zubařů. 3 z nich byli výborní, 1 příšerný a několik dalších neutrální. Moje první návštěva u Dr. Amiriho rozhodla o tom, že do konce mého života už nechci jiného. Naštěstí je o dost mladší než já. :)
Pokud máte hrůzu ze zubařů, tak existuje řešení, k Dr. Amirimu se budete těšit.• Smichov Medical Centre s.r.o. • Jiný •
Z
Zdeněk T.
Velmi milý pan zubař. Vše vysvětlí. Už nemám důvod mít strach z návštěvy zubaře.