Ordinace praktic. lékaře pro dospělé

Roháčova 24-26/268, Praha 13000

• V

Chodím k lékaři opravdu jen tehdy, když domácí léba nepomáhá nebo pro občasná potvrzení pro zaměstnavatele atd. Občas čekačka v ordinaci - ale to mi přijde normální. Vždy mi vyšel vstříc, zajímá se, pošle mě, kam je třeba, ale současně zbytečně nedramatizuje. Je takový "svůj" - vždycky prohodíme něco navíc. Sestřička možná není prototyp usměvavého přeslazeného sluníčka, ale nepříjemnou jsem ji nezažila ani jednou. Já jsem za ty roky spokojená.

• Š

Hlavně chování sestry je neprofesionální. Chová se jak paní učitelka za socialismu. Měla by pochopit, že doba se změnila a pacient si službu platí a nemusí prosit o pomoc. Bohužel hodně lidí si to nechá líbit. Asi ze strachu. Nechci ale nikomu nic vnucovat. Co já vím, třeba někomu tento styl komunikace bude vyhovovat.

• Ordinace praktic. lékaře pro dospělé Jiný  •

Pan doktor Semerád je snad nejlepší praktický lékař, kterého jsem za svůj život měla. Nikdy jsem nezažila dlouhé čekání v ordinaci, protože mi sestřička většinou řekne kdy je nejméně lidí a nebo mě pan doktor objedná na určitý čas, ve který jdu +-5 minut opravdu na řadu.
    Vyhovuje mi i to, že když potřebuji např. předoperační vyšetření nebo žádanku na krevní testy, není pro něj problém mi vše potřebné zaslat email a to samozřejmě včetně e-receptů.
    Jsem opravdu vděčná za to, že jsem tak úžasného praktického lékaře našla. Je na něm vidět zájem o pacienta, pohodovost a pochopení pro pracujícího člověka, který nemá čas sedět v čekárně hodiny a navíc se s ním a jeho sestřičkou ještě člověk zasměje.
    Rozhodně doporučuji všem. Nikdy by mě snad ani nenapadlo, že na takového skvělého odborníka narazím. Super!!

• Ordinace praktic. lékaře pro dospělé Jiný  •

Velmi vstřícný, a co si velmi cením je trpělivost, kde vyslechne váš problém aniž by ukázal, že zdržujete. Ochotný vždy pomoci.

• Ordinace praktic. lékaře pro dospělé Jiný  •

Byl jsem u pana doktora poprve coby u zastupujiciho lekare me prakticke doktorky a navstevy jsem se celkem obaval. Opak byl pravdou. Naprosta spokojenost!! Pan doktor je velice mily, ochotny, laskavy a jeste se s nim clovek i zasmeje. To same plati i o pani sestricce. Necekal jsem tak dobrou zkusenost a jsem za ni moc rad. Velice uvazuji o zmene doktora. Myslim, ze v dnesni dobe je takto lidsky a prijemny pristup ze strany doktora i sestricky skoro rarita. Vrele doporucuji vsem. Jiří B.

• Ordinace praktic. lékaře pro dospělé Neschopenka na zanet v oku  •

Zkušený a erudovaný lékař, opakovaně mi pomohl od nemoci, poradil režimová opatření a vysvětlil, co a jak. Navštívila jsem ho s infekcí v krku a s kýlou, u obojího poradil, co a jak, CRP test vyloučil nutnost podávání antibiotik.

• Ordinace praktic. lékaře pro dospělé  •

• Pan doktor Semerád je velmi příjemný, milý, profesionální lékař s lidským přístupem a opravdovou snahou pomoci. Jsem opravdu moc ráda, že jsem si vybrala právě jeho, protože se mě vyptával na vše možné a zároveň poslal na tři vyšetření s tím, že poté mi dá doporučení na další dle potřeby.
    Se sestřičkou jsou opravdu sehraný tým a je vidět, že ho jeho práce opravdu baví.
    Doporučuji všem!!!!

• Ordinace praktic. lékaře pro dospělé Registrace u nového obvodního lékaře  •

• V

Priserny pristup. Pan doktor me uz pri vstupu do ordinace temer bez slova posilal domu s chripkou. Do krku se mi dival asi tak ze 3 metru, do ucha ze dvou metru. stale opakoval ze mi nic neni, ze je to chripka. Nekolikrat jsem mu rikala, ze s chripkou k lekari opravdu nechodim, ze k lekari chodim cca 1x za 3 roky kdyz je to akutni. Opakovala jsem ze mam jiz 4 dny horecku 39-40, paralen, brufen nepomaha, boli me hodne ucho a krk, nemohu dychat..opet ujisteni ze je to chripka. Vyzadala jsem si CRP test - ten ukazal hodnotu temer 96 - normalne je do 10. Tedy se potvrdilo zanet v tele, zanet prudusek a angina. Pan doktor se mi pote omluvil, ale jeho pristup a ta povrchnost a vysmech je nepripustny...uz chodim jinam...

• Ordinace praktic. lékaře pro dospělé  •

• D

Velmi prijemne dojmy od tohoto lekare. Nemela jsem neco zavazneho, ale jestli pro vas dulezite taky i chovani tak urcite doporucuji. Pusobi velmi profesionalni.

Vsechno OK, cekaci doby v cekarne kratke, doktor pracuje rychle, s problemy mi pomohol, zadnou stiznost nemam.