Roháčova 24-26/268, Praha 13000
Veronika Beňová
Chodím k lékaři opravdu jen tehdy, když domácí léba nepomáhá nebo pro občasná potvrzení pro zaměstnavatele atd. Občas čekačka v ordinaci - ale to mi přijde normální. Vždy mi vyšel vstříc, zajímá se, pošle mě, kam je třeba, ale současně zbytečně nedramatizuje. Je takový "svůj" - vždycky prohodíme něco navíc. Sestřička možná není prototyp usměvavého přeslazeného sluníčka, ale nepříjemnou jsem ji nezažila ani jednou. Já jsem za ty roky spokojená.
Š
Štěpán Minařík
Hlavně chování sestry je neprofesionální. Chová se jak paní učitelka za socialismu. Měla by pochopit, že doba se změnila a pacient si službu platí a nemusí prosit o pomoc. Bohužel hodně lidí si to nechá líbit. Asi ze strachu. Nechci ale nikomu nic vnucovat. Co já vím, třeba někomu tento styl komunikace bude vyhovovat.
Martina Schäferová
Pan doktor Semerád je snad nejlepší praktický lékař, kterého jsem za svůj život měla. Nikdy jsem nezažila dlouhé čekání v ordinaci, protože mi sestřička většinou řekne kdy je nejméně lidí a nebo mě pan doktor objedná na určitý čas, ve který jdu +-5 minut opravdu na řadu.
Vyhovuje mi i to, že když potřebuji např. předoperační vyšetření nebo žádanku na krevní testy, není pro něj problém mi vše potřebné zaslat email a to samozřejmě včetně e-receptů.
Jsem opravdu vděčná za to, že jsem tak úžasného praktického lékaře našla. Je na něm vidět zájem o pacienta, pohodovost a pochopení pro pracujícího člověka, který nemá čas sedět v čekárně hodiny a navíc se s ním a jeho sestřičkou ještě člověk zasměje.
Rozhodně doporučuji všem. Nikdy by mě snad ani nenapadlo, že na takového skvělého odborníka narazím. Super!!• Ordinace praktic. lékaře pro dospělé • Jiný •
Mirka Samcová
Velmi vstřícný, a co si velmi cením je trpělivost, kde vyslechne váš problém aniž by ukázal, že zdržujete. Ochotný vždy pomoci.
Jiří B.
Byl jsem u pana doktora poprve coby u zastupujiciho lekare me prakticke doktorky a navstevy jsem se celkem obaval. Opak byl pravdou. Naprosta spokojenost!! Pan doktor je velice mily, ochotny, laskavy a jeste se s nim clovek i zasmeje. To same plati i o pani sestricce. Necekal jsem tak dobrou zkusenost a jsem za ni moc rad. Velice uvazuji o zmene doktora. Myslim, ze v dnesni dobe je takto lidsky a prijemny pristup ze strany doktora i sestricky skoro rarita. Vrele doporucuji vsem. Jiří B.
• Ordinace praktic. lékaře pro dospělé • Neschopenka na zanet v oku •
Prague
Zkušený a erudovaný lékař, opakovaně mi pomohl od nemoci, poradil režimová opatření a vysvětlil, co a jak. Navštívila jsem ho s infekcí v krku a s kýlou, u obojího poradil, co a jak, CRP test vyloučil nutnost podávání antibiotik.
• Ordinace praktic. lékaře pro dospělé • •
Martina Schäferová
Pan doktor Semerád je velmi příjemný, milý, profesionální lékař s lidským přístupem a opravdovou snahou pomoci. Jsem opravdu moc ráda, že jsem si vybrala právě jeho, protože se mě vyptával na vše možné a zároveň poslal na tři vyšetření s tím, že poté mi dá doporučení na další dle potřeby.
Se sestřičkou jsou opravdu sehraný tým a je vidět, že ho jeho práce opravdu baví.
Doporučuji všem!!!!• Ordinace praktic. lékaře pro dospělé • Registrace u nového obvodního lékaře •
Veronika
Priserny pristup. Pan doktor me uz pri vstupu do ordinace temer bez slova posilal domu s chripkou. Do krku se mi dival asi tak ze 3 metru, do ucha ze dvou metru. stale opakoval ze mi nic neni, ze je to chripka. Nekolikrat jsem mu rikala, ze s chripkou k lekari opravdu nechodim, ze k lekari chodim cca 1x za 3 roky kdyz je to akutni. Opakovala jsem ze mam jiz 4 dny horecku 39-40, paralen, brufen nepomaha, boli me hodne ucho a krk, nemohu dychat..opet ujisteni ze je to chripka. Vyzadala jsem si CRP test - ten ukazal hodnotu temer 96 - normalne je do 10. Tedy se potvrdilo zanet v tele, zanet prudusek a angina. Pan doktor se mi pote omluvil, ale jeho pristup a ta povrchnost a vysmech je nepripustny...uz chodim jinam...
• Ordinace praktic. lékaře pro dospělé • •
damaregler
Velmi prijemne dojmy od tohoto lekare. Nemela jsem neco zavazneho, ale jestli pro vas dulezite taky i chovani tak urcite doporucuji. Pusobi velmi profesionalni.
Petr
Vsechno OK, cekaci doby v cekarne kratke, doktor pracuje rychle, s problemy mi pomohol, zadnou stiznost nemam.
- Praktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
- Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze