Jana Richterová
Praktický lékař pro dospělé

Rembrandtova 16/2191, Praha 100-00

K paní doktorce chodím asi 5 let, myslím si, že je velice pečlivá, člověka prohlédne, aby nic nepřehlédla, nezanedbala. Určitě mohu jen doporučit.

• Opět jsem se přesvědčila, že je to Paní doktorka na správném místě. Měla jsem akutní migrénu ve 3.měsíci těhotenství a na gynekologii i neurologii mě odmítli. Paní doktorka mi dala vzorek homeopatik na vyzkoušení, bez řečí vystavila neschopenku a doporučila mi jiného neurologa. V mé zoufalé situaci mi pomohla naprosto maximálně. Děkuji! Před pár lety jsem se přestěhovala za Prahu, ale k paní doktorce dojíždím dál.

• Loučím se (nerada) s paní doktorkou Richterovou i se sestřičkou paní Zemánkovou, kdybych se nestěhovala až do Odoleny Vody, dál bych do této skalkovské ordinace ráda docházela. Děkuji za všechno, přeji hodně spokojených pacientů!

• Loučím se (nerada) s paní doktorkou Richterou i se sestřičkou paní Zemánkovou, kdybych se nestěhovala až do Odoleny Vody, dál bych do této skalkovské ordinace ráda docházela. Děkuji za všechno, přeji hodně spokojených pacientů!

• Velmi přijemné jednání.Zájem o pacienta do konečného vyléčení.

• Přijemná,po lékařské stránce bezva.Vždy vstřícná problémům.Vždy se je snaží řešit.

Moc hodná a milá paní doktorka. Vždy usměvavá a ochotná. Vřele doporučuji!

• Lékař,který léčí.Doře.

• Nevíte někdo pracovní dobu paní doktorky? Nemůžu se tam dovolat, nemá ona teď náhodou dovolenou? A kdyžtak odkdy tam bude? Nejsem z prahy tak bych byl velmi rád, kdyby mi nějaká dobrá duše dala echo, předem děkuji za ochotu. Mail na mně crazydejf@gmail.com

• Všechno vysvětlí , když potřebuji tak i několikrát. Ochotná, milá. Jsem velice spokojena