MUDr. Daniela Zdobinská

Praktický lékař · Více

4 názory

V naší ordinaci poskytujeme: preventivní prohlídky, předoperační vyšetření, posudky o zdravotní způsobilosti, potvrzení pro zaměstnavatele, řidičský průkaz, prohlídky pro těhotné a očkování.
Přijímáme pacienty z Prahy 6 a okolí, zejména Vokovice, Veleslavín, Červený Vrch, Petřiny, Dejvice, Břevnov a z dalších přilehlých oblastí.
Více O mně

MEDIGER s.r.o.

Na Dlouhém lánu 11/563, Praha 16000

4 názory

• A

Nejhorší praktik co znám. Extrémně nepříjemná, nic neudělá navíc, nic nejde na pojišťovnu a ještě zlá... vyhnout se tomuto lékaři.

• MEDIGER s.r.o. Jiný  •

• R

Paní doktorka Zdobinská je výborná lékařka, velmi zkušená, rozhodná, vstřícná, milá a empatická k pacientům, vždy poradí a uklidní a velmi rychle najde řešení a stanoví léčbu. V minulosti jsem měla již několik praktických lékařů, ale s paní doktorkou jsem rozhodně spokojena nejvíce. Mohu jen doporučit.

• MEDIGER s.r.o. Jiný  •

• Vyborna lekarka, moc prijemna sestricka. Stara se o me uz pres rok, diky jeji peclivosti jsem na tom zdravotne mnohem lepe. Dekuji. Eva Eberova

• jiné místo moje prakticka lekarka  •

• Paní doktorka Zdobinská je výborná lékařka, odbornice, velmi laskavá, pečlivá a má velké pochopení pro pacienty. Mohu ji jen doporučit svým známým. Také zdravotní sestra, paní Jandová, je velmi laskavá, vstřícná a profesionální odborná sestra s dlouholetou praxí. Je mi potěšením a velkou ctí navštěvovat jejich ordinaci.
    Mnoho díků Vám oběma za Vaši dosavadní péči!
    Ludmila Vaňková, Zličín