- Zubní lékařství
Pod Barvířkou 11, Praha 5, Praha 150 00
Telefonní číslo
Vstupní vyšetření
Maggie
prostredie je uzasne, doktorka je super, setricka a ostani zamestanci su velmi ustretovi
• DH- klinika • vstupní vyšetření •
B
Barbora
Velká spokojenost, sestra i paní zubařka udělali na mě dobrý dojem. Těším se na další návštěvu.
• DH- klinika • vstupní vyšetření •
V.K.
Byla jsem na vstupní prohlídce. Moc děkuji za profesionální a chápavý přístup sestřiček a paní doktorky.
Michaela L.
Paní doktorka je velmi milá, při návštěvě nemám strach a je tam i příjemná sestřička. Paní doktorka je usměvavá a lidská. Prostředí čisté a klidné.
Kristýna Volná
Paní Hájková je nejlepší zubní lékařka, jakou jsem kdy měla. Konečně jsem v dobrých rukou a bez strachu. Na každou další návštěvu se vlastně těším. Díky ní vím, jak o svoje zuby správně pečovat. Ordinace je příjemná, čistá a moderní. Cena za provedené úkony je sice vyšší, ale za tu kvalitní péči, kterou paní doktorka nabízí, to dle mého názoru stojí. Doporučuji.
LGB
Paní doktorka je velmi pečlivá a precizní. Její péče je bezbolestná, maximálně bere ohled na pacienta a práce je vždy kvalitní. Konečně mám zubaře, ke kterému chodím ráda.
• DH- klinika • Jiný •
Konečně se nemusím bát bolesti
Paní doktorka a její team je neskutečný. Měla jsem až panický strach ze zubařů způsobený traumatem z dětství. Vše opadlo už při vstupní prohlídce. Další dvě návštěvy paní doktorka vrtala kazy, vše naprosto bez bolesti. Dentální hygiena také bezbolestná.
JV
Nemám co vytknout. Velice příjemná návštěva. P.s. Se zubaři jsem měl vždy problém, sem se příště těším
T.K,
Skvely pristup pani doktorky. Vse krasne vysvetlila a snazila se mi ve vsem vyjit vstric Ordinace je krasna a i pani na recepci byla velmi ochotna.
Karolína abs.
Výborná paní doktorka, moc příjemná, i ostatní personál. Já se svou celoživotní fobií ze zubaře a dávivým reflexem konečně chodím někam, kde to celkem zvládám. Paní doktorka se mě vždy snaží psychicky podpořit, chválí, je trpělivá, což pomáhá ke zvládnutí zákroku z mé strany.
11 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Krásný den přeji. Chtěla jsem se zeptat,zda najdu v Ostravě nějakou/ého hlavně empatického zubaře/ku.Přistěhovala jsem se z Havířova a marně sháním. Léčím se 4 roky na Crohnovu chorobu a poslední dva roky se každodenní zvracení + léčba podepsala na zubech,vše ulomené,nalomené,vypadle ci poškozené,strašně moc bych si přála najít někoho,kdo by mi ještě s tím zbytkem dokázal pomoci.Děkuji za jakoukoliv odezvu.Nikol F.
Dobrý den, já jsem z Prahy a ordinuji v Praze, neznám tedy žádné zubaře z vašeho kraje. Hezký den
Dobry den. Bojim se strašně zubařů a už jsem 3 roky u žádného nebyla. Zuby se mi začínají kazit,strašně mě to štve,ale mam děsný strach. Proto bych zkusila touhle cestou najít nějakého zubaře z Plzně ochotného, co by mě pochopil a dal mi vše do pořádku. Děkuji
Dobrý den, jsem z Prahy a ordinuji v Praze, neznám tudíž zubní lékaře z Plzně.
Hezký den.