Dotazy od pacientů (11)
Dobry den. Bojim se strašně zubařů a už jsem 3 roky u žádného nebyla. Zuby se mi začínají kazit,strašně mě to štve,ale mam děsný strach. Proto bych zkusila touhle cestou najít nějakého zubaře z Plzně ochotného, co by mě pochopil a dal mi vše do pořádku. Děkuji
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den, jsem z Prahy a ordinuji v Praze, neznám tudíž zubní lékaře z Plzně.
Hezký den.
Krásný den přeji. Chtěla jsem se zeptat,zda najdu v Ostravě nějakou/ého hlavně empatického zubaře/ku.Přistěhovala jsem se z Havířova a marně sháním. Léčím se 4 roky na Crohnovu chorobu a poslední dva roky se každodenní zvracení + léčba podepsala na zubech,vše ulomené,nalomené,vypadle ci poškozené,strašně…
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den, já jsem z Prahy a ordinuji v Praze, neznám tedy žádné zubaře z vašeho kraje. Hezký den
Dobrý den.Již velice dlouhou dobu sháním zubního lékaře a bez výsledku.Byla jsem dlouho v zahraničí a to způsobilo problémy.Proto se i vás ptám jestli by jste mě nepřijali jelikož pomalu,ale jistě spěji k tomu,že se už nenajím!Pomozte mi
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den, tak se objednejte na vstupní prohlídku a uvidím, co bude v mých možnostech.Stanovíme léčebný a cenový plán.
Dobrý den Prosím vás, mam otázku ohledně zdravotních rizik spojenych s amalgamovou plombou Na inter
Dobrý den
Prosím vás, mam otázku ohledně zdravotních rizik spojenych s amalgamovou plombou Na internetu lze dohledat naprosto protichudné informace Jak to tedy je dle Vašeho názoru? Děkuji mnohokrát za odpověďODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den, stále je to jedna z nejtrvalejších a mechanicky nejodolnějších přímých výplní(tedy zhotovených v ústech), o toxicitě jsem přesvědčena, ne však v podobně dnes továrně dávkovaných amalgamů…
1. Mám zubní můstek a z jednoho zubu se mi odlepila sklovina a zůstal pod ní tmavý kov můstku. Moje zubní lékařka vyplnila vzniklou mezeru, ale po 4 měsících se mi opět odlepila. Je možno opravit jinak a třeba i u Vás? Jaká bude cena opravy?
2. Mám obnažený krček zubu. Moje zubní lékařka…ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den, možné je opravit i krček i můstek, nicméně pokud je to u můstku opakovaně bylo by zřejmě dobré přijít na příčinu, proč se to stává a případně zhotovit nový můstek.Ceny jsem s vámi ochotná…
boli mně zub zanět tam neni ale zane vdicky na vecer a v noci se to rozboli ze se to neda vydrzet
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den, kdo vám řekl, že tam není zánět?
Dobry den , potrebuji udelat crown lenghtening na zubu 18 a 31 . Kolik by to stalo ? Jsem pojistena u VZP .
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
nejprve by bylo vhodné přijít na vstupní prohlídku, kdy zhodnotím vaši situaci a stanovíme spolu léčebný a cenový plán.Hezký den
Dobrý den, podáváte prosím u "neošetřitelného dítěte" Dormicum nebo něco podobného? Dceři je 3,5 roku a ještě u zubaře nebyla, je paličatá, uřvaná a nešlo to, ale teď už má kaz a je to nevyhnutelné. Děkuji mockrát za odpověď.
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den, bohužel. Neošetřitelné děti posíláme na kliniku Radno na Praze 2, kde mají s dětmi bohaté zkušenosti a provádějí ošetření např. i v analgosedaci.
Manžel se rozhodl pro zubní implantát. Byla mu dosypána kost a vsazen čep. Bohužel ten je mimo osu zubů. Pan doktor tvrdí, že kost na potřebném místě nedorostla a že si manžel bude muset zvyknout. Nyní je před nasazením korunky. Dá se s tím ještě něco dělat? Je běžné, že implantát je mimo osu…
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den, prosím pro odpověď si zavolejte do naší ordinace, ráda se o tom s vámi pobavím. Hezký den.
ulomený kus stoličky
Dobrý den, mám díru uprostřed stoličky a nehorázně mě bolí zub i dáseň, co bych měla dělat, jak bolest zastavit???
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den, dle popisu těžko soudit, co se zubem je, domnívám se, že nejlepší bude se stavit u svého zubního lékaře, pokud jste registrovaný u nás tak zavolejte sestřičce pro objednání.V opačném…
Novy pacient - dite
Dobry den, prijimate prosim jako nove pacienty i miminka? Nejpozdeji do 1 roku bych mela svoji holcicku zaregistrovat u stomatologa. Dekuji za Vasi reakci.
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
ano můžete se objednat klidně přes tel.
Často kladené dotazy
Dobrý den, trpím celodenními úzkostmi a v poslední době se můj stav zhoršil. Snažím se používat r
to, co popisujete, se u úzkostných stavů objevuje…