Praktický lékař pro dospělé

K Hrnčířům 263, Praha 14900

Paní doktorka Škodová je lékařka s dlouholetou zkušeností, selským rozumem, obrovskou dávkou empatie, humorem a kromě toho, že je skvělá po lidské stránce, je především výborná diagnostička a ví velmi dobře, jak pacienta léčit ať už sama nebo ve spolupráci se specialisty. Paní doktorku můžu jen a jen doporučit. Je pro nás opravdu výhra, že ji tu máme. Je pečlivá, nic nepodceňuje a také nepodléhá nátlaku pacienta, který si "vyčetl" svou diagnózu na internetu. Kéž by všichni lékaři byli jako MUDr. Zuzana Škodová. Samozřejmě nemůžu opomenout i skvělou sestřičku Zajíčkovou, která s paní doktorkou tvoří vynikající tým.

• B

Paní doktorka je vynikající diagnostik a díky ní prakticky nepotřebujeme odborné lékaře. V opačném případě nám doporučí toho pravého. Má rozsáhlý přehled o aktuálním lécích a její léčba je cílená, promyšlená a co nejméně náročná pro sužované tělo. Chodíme k ní s manželem, dokonce za ní jezdí i bývalý manžel a také dcera až z druhého konce Prahy. Lze se jí svěřit i s bolestmi duše.

• H

výborný člověk a kvalitní diagnostik. Vždy dokáže rozpoznat příčinu a nastavit tu nejlepší léčbu. Děkuji.

• Praktický lékař pro dospělé Jiný  •

• Paní doktorka mi velmi pomohla, nemůžu než doporučit. Měla jsem velké problémy, kterým nikdo nerozuměl, ona našla příčinu a pomohla ji odstranit.

• S

Paní doktorka je velmi empatická, příjemná, ordinace jak má být, včetně sestřičky.

• H

Vždy jsem se u paní doktorky setkala s velmi vstřícným a odpovědným postojem. Při vážnějším problému následovalo podrobnější vyšetření, případně i odborníkem a následné řešení.Osobně moc lituji, že z důvodu přestěhování jsem se musela s p. dr. Škodovou rozloučit.

• Nejsme člověk, který často stoná, ale když už jsme tak pořádně. Pokud se nemoc netýká vážnějšího rázu, je paní doktorka s homeopatikama skvělá, stalo se mi, měla jsem zánět na průduškách, mé léčení probíhalo takto, 14 dní doma s antibiotikama, následně poslána bez sedimentace do práce,kašla jsem tak moc,že jsem po 3dnech navštívila pí.MUDr. Škodovou a ta mě zas na 14 dní poslala ležet do postele, opět mě po 14 dnech neudělala sedimentaci,jen udělala poslech průdušek a řekla, ještě tam něco slyším, ale to bude dobrý, postup se opakoval znova, 3dny v práci a pak opět pěkně do postele. Při příští návštěvě se již povedlo, že jsem se jakžtak uzdravila. Mé pocity z návštěvy, že jsem simulant a mám dávat rady, co by bylo dobré pro mé léčení. Dost často trpím na hnisavé angíny, doba léčení je tak měsíc, letos jsem onemocněla a musím říct, že jsem byla ráda, že paní doktorka byla mimo ordinaci, takže jsem musela do Hrnčíř, kde mi paní doktorka dala silné antibiotika a po 14 dnech zpět do práce.

Ansolutní nezájem o pacienta, opomíjení vánžných příznaků. Člověk si pipadá jako simulant, ale kdyby mi nic nebylo, tak přece nebudu chdodit k lékařce. Rozhodně nedoporučuji

• Musím bohužel souhlasit s kritickými názory na p.doktorku. Jako člověk mi přijde v pořádku, nikdy nebyla nepříjemná, ale bohužel si myslím že dobře zacházet umí pouze s nemocemi kterým rozumí. Pokud se jedná o něco čemu nerozumí, nedělá správné kroky a člověk pochybuje že tam měl vůbec chodit.

• Paní doktorce se možná daří léčit lehčí onemocnění pomocí homeopatie,která ji baví,ale když jde o vážnější nemoc,tak na to nestačí a ani neudělá komplexní laboratoř nebo nepošle na diagnostiku k odborníkům.Mladé lidi považuje spíš za simulanty a nevěří potížím,které mají.Nedoporučuji!