Poliklinika DAM s.r.o.

Stamicova 21/1968,, Praha 162 00

• Y

Paní doktorka je velmi příjemná,moc v mé dlouhodobé nemoci pomohla a sestřička zlatíčko.Nemusí mít studovaný doktor PC také mám raději starší poctivou práci i když pracnější.Za to můj obdiv a i když si člověk někdy posedí v čekárně déle je to o tom jaký případ momentálně řeší...

• Poliklinika DAM s.r.o. dlouhodobá léčba  •

• Paní doktorka je velice vstřícná, řeší komplexně jak zdravotní tak i psychický stav pacienta.Sestřička super. Komenty jako,že paní doktorka nemá PC jsou mimo mísu, protože kouká na pacienta a né do compu. Lenka DRÁBKOVÁ

Paní doktorka je velice arogantní a vůbec mi nepomáhá,mám pocit,že se mi moje zdravotní problémy zhoršují.V ordinační době je uzavřena ordinace,i když je čekárna plná pacientů, cca. 40 min. svačí.Ordinace je cítit cigaretovým kouřem.

• Paní doktorka má velmi arogantní chování a ordinuje vždy o 45 minut později,nikdy nepřijde do práce včas.U ordinaje ja čekací doba cca hodinu v nevětraném prostředí,v ordinaci se zdržíte pět minut.Bez komentáře.

• Velice vstřícný a vhodný lékař

Odešla jsem od Paní doktorky, skoro vždy plná ordinace, čekací doba kolem hodiny, čas na pacienta tak 5 minut, poslední měsíce velmi arogantní jednání a zlehčování mých zdravotních problémů. Nemluvím o tom, že Paní doktorka stále nemá ani Pc.

dobrá diagnostička doporučuji