Vodičkova 41/791, Praha 110 00
Jan Čermák
Příjemná, pečlivá, starostlivá paní Dr. Velmi spokojen, když slyším, že ostatní praktici léčí tím, že se na pacienta ani nepodívají a zahlásí: "Vemte si aspirin anebo co Vám zabírá.. A nechcete zkusit homeopatika?" :)
Lucie
S paní doktorkou jsem velmi spokojena, vždy se snaží co nejlépe pomoct a nic nezanedbává. Jak ona, tak sestřička jsou velmi milé. Můžu jedině doporučit!
S péčí i profesionálním přístupem paní doktorky jsem velice spokojen. Nedivím se jí, že je na některé pacienty arogantní a nepříjemná, když jí neustále otravují svými návštěvami a stanovují si způsob léčby sami. Kdo chce kam... Tito pak mají pocit, že jim ublížila, tak svým hodnocením chtějí ublížit jí. Tak, ať jdou jinam, ne?
Vyborna doktorka. jsem spokojen.
dobry den vsichni pani doktorka se stara o meho tatu a musim rict s nejvetsi peci...jen chci vsechny upozornit ze cisla vsude na netu jsou spatny a neda se na ne dovolat tak to klidne zkuste a kdyz nebude fungovat tak zkuste 224 152 233 to funguje :-)
Hodná a pečlivá paní doktorka, ochotná a citlivá
C
Chudackova Hana
Doporucuji MUDr. Stoskovou. Vlidny a profesionalni pristup.
Svobodová
Není na světě člověk ten...
Chodila jsem k paní doktorce asi 10 let a vždycky jsem s ní měla dobré zkušenosti.
O tom, že zdaleka všichni lékaři nejsou tak pečliví jako ona, jsem se přesvědčila, když jsem pracovala na místě, kde byl povinný závodní lékař.
Kdo není s její péčí spokojený, ať si najde lékaře, který mu lépe vyhovuje.
Dnes je mi 60 let, takže už jsem zazila dost praktických lékařů a paní Dr. Štosková ze srovnání vychází nejlépe.• • •
Markéta
Paní Ronová, tak bežte jinam, já mám s paní doktorkou ty nejlepší zkušenosti, chodím k ní už přes 10 let a nikdy jsem nebyla zklamaná. Vždy velice přátelské a milé chování a prvotřídní specialistka ve svém oboru!!!! Jen tak dál !!! Zdravím M.
nejlepší doktorka !!!!!!!
```• • •
Upravit nebo spravovat profil- Praktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
- Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
- Praktičtí lékaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze