Pan Dr. Doležal absolvoval zubní lékařství na lékařské fakultě v Plzni.

Ordinační hodiny:
Po: 8- 18:00
Út - Čt: 8 - 16:30
Pá: 8 - 15:00
Naše zdravotnické zařízení má uzavřenu smlouvu o úhradě zdravotní péče s VZP (111), VOZP (201) a OZP (207).
Smlouvy uzavřeny pro specializaci ortodoncie s 111,207,211.
Více O mně

• Implantáty

LK Medical s.r.o.
LK Medical s.r.o.

Jordana Jovkova 3253/5, Praha 143 00

• Pan doktor Doležal je skvělý zubař, špičkový ortodontista a velmi příjemný člověk. Vše vysvětlí, dívá se na řešení problému komplexně a snaží se pacientovi maximálně vyhovět. Pan doktor mi krásně srovnal spodní zuby. Nikdy mě nic nebolelo. Všem doporučuji!!! Děkuji moc, Eva Pelánová.

• jiné místo Jiný  •

• S panem doktorem víte do čeho jdete :D Nejprve popíše co se bude dít. Vysvětlí, když člověk něčemu nerozumí a doporučí co by bylo dobré opravit/upravit. Jsem maximálně spokojená. Všichni v ordinaci jsou velmi milí a vstřícní. Chodit k zubaři už není noční můra (alespoň pro mě)

• S panem Doležalem jsem byla vždy velmi spokojená. Přístup k pacientovi je dobrý a lidský, vše vysvětlí. Jeho zákroky jsou bezbolestné a precizní. Zkušenosti s: kazy, výplní kořenových kanálků, akutní bolesti zubů. Bohužel jsem musela změnit bydliště a už k němu nemohu dále chodit.

• Pan doktor Doležal je velmi sympatický a komunikativní se skvělým přístupem - vše srozumitelně popíše a vysvětlí a jeho klid a profesionalita zbaví strachu i největší stresaře. Ošetření proběhlo bez čekání a celá návštěva ordinace byla příjemná. Doporučuji!

• Velice operativne byl pan doktor schopen me osetrit. Vecne a lidsky vysvetli problem a nabidne mozna reseni. Velice prijemny mlady lekar.

• Pan doktor vše vysvětlí, vše je příjemné. Ordinace i on ve mě zanechali velmi velmi dobrý dojem. Určitě jej všem doporučuji.

• Pana doktora velice doporučuji, vyšetření proběhlo na čas objednání, vše mi bylo pečlivě vysvětleno a ráda k němu do péče svěřím i své děti. Za mě nejlepší zubař, se kterým jsem se doposud setkala.

• Pan doktor je sympatický, přátelský, profesionální. Vše mi během návštěvy vysvětlil a objednal na zákrok. Jsem zvědavý, jak bude probíhat. Po první návštěvě jsem ale mile překvapen a můžu vřele doporučit.

• B

Pan doktor má profesionální vystupování, je komunikativní, takže velice záhy opadá případný strach z vyšetření. Postupy vysvětluje a jedná s vámi na partnerské úrovni, což není bohužel u lékařů pravidlem a přispívá to k výbornému dojmu. Vřele doporučuji.

• Pan doktor mě přijal v prvním volném termínu a vyšel mi maximálně vstříc. Měl jsem problém s bolestí dásní a pan doktor mi doporučil vhodné způsoby čistění a všechno pěkně vysvětlil. Naprostá spokojenost!