Životopis:
Absolvent lékařské fakulty všeobecného lékařství, obor stomatologie, Univerzity Karlovy v Hradci Králové
3 měsíční stáž na oddělení čelistní a obličejové chirurgie v ÚVN Střešovice

Specializace:
Estetická stomatologie – kompozitní výplně, bělení zubů, fasety
Protetická stomatologie – zhotovení korunek a můstků na zuby i implantáty z kovokeramiky i celokeramiky
Mikroskopická endodoncie – ošetření kořenových kanálků

Kurzy:
Protetická stomatologie na implantáty 3i
Endodoncie a reendodoncie
Anatomická stratifikace kompositních výplní, faset a inlayí + povrchová morfologie zubů
Mikroskopická endodoncie

Dospělí

• Vstupní vyšetření

SUPER ZUBY

Pštrossova 1923/10, Praha 1, Praha 110 00

• Pan MUDr. Miloslav Kubíček je v prvé řadě profesionál. Vysoká znalost, precizní odborné ošetření a především individuální přístup k pacientovi, vše co má moderní lékař a speciálně zubař v této době představovat. Používá moderní metody a preferuje celkové a dlouhodobé řešení jakéhokoliv problému, prostě žádné krátkodobé "záplatování". Každý zásadní zákrok následně monitoruje a kontroluje další vývoj moderní technikou. Velmi oceňuji lidský přístup, pochopení ze strachu ze stomatologického ošetření a snížení těchto obav. Cena odpovídá profesionalitě, způsobu provedení a vše výše uvedenému. Po každém zákroku se již večer cítím bez bolesti a co je hlavní, že nyní po celkové roční spolupráci se již mohu vesele usmívat na své okolí. Děkuji a plně doporučuji !!! V.D

• Pan MUDr. Miloslav Kubíček je výborný zubař, zachránil mi 2 zuby, o které bych jinak zcela určitě přišel. Pozor na běžné praktické zubaře! Často nechají pod výplní kaz a musí se vrtat znovu a znovu až o zub téměř vždy do pár let přijdete a poté Vám s psím výrazem v očích nabídnou můstek nebo implantát za mnoho tisíc. Zákroky sice nejsou levné, ale mnohdy ve výsledku ušetříte za nejenom velmi drahé, ale komplikované zákroky. Dávam za 1 s hvězdičkou :)

• Pan doktor je nejen příjemný, ale hlavně - dobrý zubař! Škoda jen, že jeho služby jsou tak moc drahé. Jeden kaz 3-4 tisíce, mému příteli opravoval zub - 10 tisíc Kč. Je drahý, ale zase skvělý zubař, takže pokud chcete mít zuby opravdu v dobrém stavu a nezáleží vám na penezích, doporučuji.

• Profesionální péče a přístup. Nemám výhrad.

• Pan doktor Kubíček je skvělý lékař, doslova jsem k němu "utekla" z křesla jiného lékaře, který mi chtěl dělat resekci horní jedničky, která podle něj nešla nijak zachránit, pan doktor Kubíček mi ji bez resekce nejen zachránil,ale i doporučil krásné korunky, roky jsem se styděla pořádně usmát, jak jsem měla špatně opravené přední zuby od jiné lékařky , vše postupně opravil a dále jsem ho doporučila své rodině a přátelům, kteří na kliniku Erpet nyní už také dochází, jak se k panu doktorovi jenou dostanete, už neodejdete, je na pacienty milý, pozorný, profesionál s individuálním přístupem k pacientovi, vše vám nejdříve v klidu vysvětlí co a jak a vy se rozhodnete o zákroku, dřív byla pro mě návštěva stomatologa utrpením, nyní je to neskutečné, vůbec se nestresuji, když mám jít na ošetření, nikdy u něj nic nebolí, kromě drobného vpichu injekce, bez které já nedám ani ránu. Mohu pana doktora jen doporučit a zůstávám jeho věrnou pacientkou.

• Po prvních návštěvách: výborný lékař, maximálně komfortní ošetření, skvělá sestřička.
    Po velmi špatné zkušenosti z jiné ordinace nabízející pacientům i jiná než klasická ošetření jsem šla do ordinace s nepříliš velkým optimismem.
    Výsledek první návštěvy mě ale "dostal do kolen" - MUDr. Kubíček řešil primárně problém, s kterým jsem se na něj obrátila - zajímal ho pacient a to, jak mu pomoci (na rozdíl od lékaře starajícího se naprosto otevřeně především o stav pacientova konta). I z tohoto důvodu je pro mne osobně MUDr. Kubíček profesionál, ke kterému mám důvod se i vzhledem ke kvalitě jeho ošetření vracet. Dávám za jedna!

• Výborný přístup k pacientům a celková ochota poradit a pomoci. Pan doktor svoji práci umí a je to vidět i na konečném výsledku. Určitě doporučuji - zvláště těm, co mají ze zubaře panickou hrůzu. :)

• Fantastický člověk :)

• Jsme pětičlenná rodina a stomatologické problémy nás nemíjí. Na doporučení známého lékaře jsme to zkusili u pana Dr. Kubíčka v Erpetu. S nejlepším vědomím a svědomím můžeme potvrdit, že se jednalo o nejlepší rozhodnutí. (a věřte, máme spoustu zkušeností) Dokonce i jedna z dcer a manželka, které měly ze stomatologů panický strach, to u něj zvládají „v pohodě“. Profesionální a přitom lidský a milý přístup, super sestra, prostředí i vybavení. Vřele doporučujeme.

• Díky panu doktoru mám všechny zuby v cajku! Děkuji