- Zubní lékařství
- Onemocnění dásní
- +3 a11y_sr_more_diseases
Vstupní vyšetření
Jana V.
Velice pečlivý. Měla jsem citlivý zub po zákroku, který na předchozí klinice 4 roky jen sledovali, celou dobu mě to ale omezovalo, po ošetření panem doktorem už je všechno v pořádku.
Helena Č.
Pan doktor Martin Nguyen je skvělý, pečlivý, laskavý, je mladý a již odborník ve své profesi. Jeden z nejlepších zubních lékařů jakého jsem měla. Chodíme k němu celá rodina a jsme nadšeni, nehledala bych jiného. Veškerý personál MALO CLINIC je velmi příjemný, krásné a čisté prostředí s moderní technikou. Profesionálové, od dentální hygieny až po chirurgické zákroky vč. implantátů.
Jana V.
Velmi příjemný a profesionální přístup. Pan doktor vše srozumitelně vysvětlil a ošetření bylo pečlivé. Byla jsem moc spokojená a doporučuji.
Josef K
Vystřídal jsem více než pět zubařů a že jsem k nim nikdy nechodil rád.
Většinou jde o typicky sterilní prostředí, indiferentní přístup a na konci dne vám někdo vrtá do zubů. S doktorem Nguyenem jsem se poprvé setkal přesně v tomto scénáři — hned první návštěva znamenala vrtání. A už při ní jsem věděl, že jsem konečně našel toho správného zubaře. Celý zákrok proběhl zcela bez bolesti a bez jakýchkoliv nepříjemných pocitů, což mě po letech negativních zkušeností donutilo na zubaře úplně změnit názor.
Nejlepší zpětnou vazbou je ale výsledek: za dva roky od vyřešení kazů se při kontrolách neobjevil jediný nový. Sleduje vývoj zubů přes rentgeny, pracuje s mou historií a sám mi radí jakých chyb se při ústní hygieně dopouštím a jak to napravit. Léčí příčiny, ne následky. Díky němu jsem si zlepšil i vlastní péči o zuby.
Lidsky je nadstandardní — empatický, milý, návštěva působí spíše jako setkání s dobrým známým.
Nejlepší zubař, kterého jsem poznal. Svěřil bych mu jakýkoliv zákrok.• MALO CLINIC Prague • Jiný •
N
NiNa Do
Do této zubní ordinace chodím hlavně kvůli lékaři Martin Nguyen. Je to mladý, velmi pečlivý a ochotný lékař s výbornou odborností. O mé zuby se dlouhodobě stará s velkou péčí. Po čtyřech letech pravidelných návštěv je stav mých zubů velmi dobrý a nemám už žádné problémy se zánětem dásní. S panem doktorem jsem maximálně spokojená.
• MALO CLINIC Prague • vstupní vyšetření •
Kelly Tran
Nejlepší zubař pro děti i dospělé doporučuji navštívit
• MALO CLINIC Prague • vstupní vyšetření •