• Zubní lékařství

KissDent, s.r.o.
KissDent, s.r.o.

Senovážné náměstí 23, Praha 110 00

• Š

Paní doktorka i sestřička jsou velmi příjemné,ohleduplné,empatické,ošetření zubu opravdu bezbolestné,k zubaři nikdo nechodí rád ale tady de bát nemusíte děkuji

• C

Profesionální ošetření ! Bezbolestně mi vytrhla
    zub

• KissDent, s.r.o. Jiný  •

S paní doktorkou Drbálkovou jsem velice spokojena. Opravuje mi zuby, které mi předchozí zubař špatně ošetřil. Paní doktorka vše podrobně vysvětluje, svědomitá, empatická a snaží se vyhovět pacientovi. Jsem nadmíru spokojená s paní doktorkou.

• V

Paní doktorka je opravdu šikovná a do své práce dává co může. Na někoho může působit profesionalita chladně, jedná se však o soustředěnou práci.

• E

Neni co vytknout. Vse bylo v pořádku, pece, dochvilnost a mile vystupovani.

• KissDent, s.r.o. Jiný  •

Velmi ochotná a pečlivá paní doktorka. Naprostá spokojenost se sestřičkou skvělý tým.

• KissDent, s.r.o. Jiný  •

Skvělý profesionální přístup. Podrobné vysvětlení úkony.

• KissDent, s.r.o. Jiný  •

Chodím k paní doktorce už delší dobu. Je pečlivá a šikovná! Jsem spokojená. Mám za sebou čištění kanálků u 2 zubů,extrakci jednoho zubů,vrtání a opravy zubů s kazy. Umí!

• KissDent, s.r.o. Jiný  •

Paní doktorka je velice milá, vše mi vysvětlila a objednala mě na extrakci dvou ulomených zubů.

• KissDent, s.r.o.  •

• B

Ochota pomoci i když jsem nebyl objednán, včetně sestřičky.