O nás

Kvalitní služby za rozumné ceny v centru Prahy. Jsme tu pro Vás již více než 20 let. Přijímáme nové pacienty!
Těšíme se na Vaší návštěvu.
Naše specializace

Senovážné náměstí 23, Praha 110 00
Pojištění
  • AXA
  • Oborová zdravotní pojišťovna
  • Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna
  • Vojenská zdravotní pojišťovna ČR
  • Všechna pojištění
Zobrazit více

Názory o lékařích (1181)

MDDr. Karolína Šichová Jiný

Moje dítě ji miluje a chodí rádo k zubaři))))
    Je velice citlivá a dává si pozor koho má ráda a komu co dovolí

MDDr. Karolína Šichová vstupní vyšetření

Milá paní doktorka. Vše mi vysvětlila a ukázala. DM

B
    MDDr. Jana Drbálková Jiný

Ochota pomoci i když jsem nebyl objednán, včetně sestřičky.

MDDr. Karolína Šichová Běžný termín

Milá, příjemná a úžasná paní doktorka i sestřička, bezbolestné ošetření zubu, vynikající výsledek, skvělá práce

MDDr. Karolína Šichová Běžný termín

Nejlepší doktorka, vše vysvětlí a vše dělá rychle a poctivě a je hodná. Celá rodina je spokojena

MDDr. Karolína Šichová Běžný termín

Vše dokonalé, v první řadě paní doktorka, je úžasná.

Š
    MDDr. Tereza Bacová Jiný

Bohužel musim sdílet negativní zkušenost. Paní doktorka mě neinformovala o plánovaných zákrocích, chybělo jakékoli vysvětlení nebo diskuze o možnostech. Navíc mám silný pocit, že některé zákroky byly zbytečné a provedené jen za účelem navýšení ceny. Místo odborného přístupu jsem odcházela s nedůvěrou a nespokojeností. Nedoporučuji.

MDDr. Karolína Šichová Jiný

Nejprve jsme navštívily ordinaci s dcerou (2,5). V čekárně jsme nečekaly vůbec dlouho, šly jsme do ordinace na čas objednání. Paní doktorka byla k dceři velmi milá a empatická, hned si dceru získala tak, že s ní krásně spolupracovala. Celá preventivní prohlídka proběhla skvěle, profesionální přístup a důkladné ošetření. Podruhé jsem navštívila paní doktorku kvůli ošetření rozsáhlého zubního kazu. Vše mi podrobně vysvětlovala a ukazovala. Byla velice příjemná a ošetření bylo absolutně bezbolestné. Během ošetřování byly se sestřičkou hezky sehrané. Zub mám jako nový i po vyprchání anestezie, necítím žádnou bolest ani citlivost. Mám z paní doktorky pocit, že ji práce baví a je opravdu profesionál. Doporučuji 10/10

MDDr. Tereza Bacová Běžný termín

Skvělá zubařka v centru Prahy. Krásné prostory, nemám co bych vytkl. Provide services in English as well.

MDDr. Karolína Šichová Běžný termín

Úžasná paní doktorka v každém ohledu! Vše proběhlo v naprostém pořádku a bezbolestně. Děkuji!