O nás
Hledáte místo, kde se o vaše zdraví postaráme s úsměvem a bez zbytečného stresu? V samém srdci Prahy pro vás už přes 20 let tvoříme prostředí postavené na důvěře a lidském přístupu. Náš tým, který dnes tvoří více než dvacet zkušených kolegů, se postará o to, abyste se u nás cítili příjemně od prvního podání ruky. Právě přijímáme nové pacienty a moc rádi u nás přivítáme i vás.
Objednat se můžete telefonicky nebo emailem. Kontaktní informace jsou pro vás k dispozici na našich web stránkách www.kissdent.cz.
30.1.2026 jsme spustili online objednávací kalendář. Navštivte naše web stránky www.kissdent.cz a objednejte se k jakémukoliv našemu lékaři.
O nás
- Česká průmyslová zdravotní pojišťovna
Názory o lékařích (1321)
Christina
Druhy ověření
Ověřujeme pravost všech recenzí, abychom se ujistili, že pochází od pacientů, kteří skutečně navštívili specialistu nebo kliniku. Proto kromě našich standardních postupů jsme zavedli dvě další úrovně ověřování:
Návštěva ověřená
Pacienti, kteří si objednali návštěvu s tímto specialistou a jejich telefonní číslo bylo ověřeno pomocí kódu odeslaného SMS.
Profesionalni a velmi laskava zubarka, urcite doporucim kamaradkam s detmi.
Pavel
Návštěva ověřená
Ve všem skvělý přístup - lidský i odborný....jako vždy
RM
Návštěva ověřená
Příjemná atmosféra, ochota, srozumitelné vysvětlení a opravdový zájem o pacienta.
Petr K.
Návštěva ověřená
Vstřícná, ochotná, přátelská, komunikativní se zájmem o pacienta
Zain Mumtaz
Návštěva ověřená
I visited her today. She is too kind and cooperative.
Libuše
Návštěva ověřená
Jako vždy naprosto perfektní, jako bonus skvělá nálada a pohoda.
Lucie
Návštěva ověřená
Paní doktorka je naprosto skvělá, není co vytknout.
Lidka Zenkovičová
Návštěva ověřená
Nejlepši paní doktorka v celé Praze.Milá , lidský přístup, profesionálka.
Lucie
Návštěva ověřená
Absolutní spokojenost a to vždy. Paní doktorka je profesionál a se sestřičkou jsou perfektně sehrané.
Tereza Lipničková
Návštěva ověřená
Paní Doktorka báječná. Už od začátku byl příjemný přístup jak od paní doktorky tak sestřičky. Vše bylo hezky vysvětleno a díky kvalitnímu přístupu už nemám strach.
- Dentální hygiena zdravotnická zařízení Praze
- Gynekologie zdravotnická zařízení Praze