• Paní doktorka je naprosto úžasná - empatická, velmi laskavá, vždy každý zákrok vysvětlí dopředu, aby člověk věděl, co ho čeká, je velmi dobrý stomatolog a má velmi citlivý přístup - neznám lepšího lékaře!

• Připojuji se k pozitivním názorům ostatních. Více než 20 let navštěvuji já i moje rodina paní MUDr.Pavlíčkovou a vždy byl její přístup velice profesionální a zároveň milý. Pochopitelně mé kladné hodnocení patří i její sestřičce, která je nedílnou součástí každého ošetření.
    Pokud se mohu zamyslet ve svých 50 letech, co mi v životě vyšlo, tak je to právě moje skvělá paní zubařka spolu se sestřičkou. Vůbec se nebojím návštěvy u zubaře -:)
    Díky, díky. ing.J.Lorencová

• Velmi zručný a zodpovědný profesionál s úžasným přístupem k pacientovi. Spolu se vstřícnou sestrou tvoří sehraný tým. Chodíme k paní doktorce 20 let celá rodina a rozhodně bychom neměnili. Na návštěvu jdu bez nepříjemných pocitů bežných před návštěvou zubaře.

• Paní doktorka Pavlíčková je šikovná,milá a empatická zubní lékařka.Chodím k ní již mnho let a neměnila bych.Dávám hodnocení velmi dobrá a doporučuji.

• K paní doktorce chodím 15 let... Je moc milá, ochotná a profesionální.
    Neznám lepšího zubaře.

• S

K paní doktorce chodím 15 let a nemůžu si na ní v ničem stěžovat. Vždycky milá a ochotná. A vůbec se k ní nebojím....
    Se sestřičkou jsou sehraná " dvojka" .

• K paní doktorce chodím již řadu let a nikdy se nestalo,že by byla nepříjemná nebo neměla čas prohodit pár slov k výkonu,který by byl zapotřebí udělat.
    Můstek od Mudr. Pavlíčkové mám už přes 20 let,a dodnes drží jak přibitý.
    Je to lskavá,hodná a hlavně šikovná p.doktorka. I její sestra Hana Vondrová je velmi příjemná. Nikdy jsem neměla potřebu uvažovat o výměně stomatologa.

• I

Moje hodnocení pí doktorky Pavlíčkové vychází ze životních zkušeností, protože mám možnost posoudit práci více zubních lékařů na různých úrovních. Ať z ÚLZ nebo MO ČR.
    Paní doktorka Pavlíčková má profesionální a citlivý přístup k pacientovi. Spolu se sestrou tvoří dobrý tým. Vycházejí pacientovi vstříc i v případě akutních případů a poskytují velmi dobré služby. Ordinace je velmi dobře vybavena včetně rentgenu. Paní doktorka uvážlivě postupuje i ve složitějších případech a dovede dobře poradit. Přesně stanovila diagnozu mých problémů a na její doporučení jsem absolvoval náročnější operaci na stomatochirulgii v ÚVN v Praze s positívním výsledkem.
    K paní doktorce Pavlíčkové jsem přešel asi před 3 roky po velmi špatných zkušenostech z Brandýsa nad Labem.
    Po odchodu moji lékařky do mezinárodních jednotek jsem hledal nového zubního lékaře.
    V místě bydliště jsem na doporučení navštívil zubní ordinaci ve školní budově, kde mě lékařka při vstupní prohlídce ošetřovala bez pláště v civilních šatech a nedbala ani na základní hygienu. Po druhé návštěvě se situace opakovala. Čekárna pro pacienty byla na velké chodbě, kde se proháněly děti a do pohody to určitě nepřispívalo.

• Z

chodíme k ní celá rodina - jsme velmi spokojení - profesionálně i lidsky,
    nikdy se nám nestalo, že by nebyla milá a ochotná - jsme rádi, že jí máme
    sestřička je také super - tady prostě není důvod "bát se zubaře"

• Z

Výborná doktorka .Ochotná,vstřícná pečlivá.K takovéto doktorce se chodí beze strachu ze zubaře.