Podívejte se na další kliniky

Koho hledáte?

Hledejte jinou specializaci

Služby

Specialisté

Poliklinika Zahradní Město spol.s.r.o.
Jabloňová 2992/8, Praha 10600
Pojištění
  • Oborová zdravotní pojišťovna
  • Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna
  • Vojenská zdravotní pojišťovna ČR
  • Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR

Názory o lékařích (53)

Dneska jsem přišla od tohoto pána z ordinace, tak nepříjemný člověk to se nevidí, možná je jako Dr. Dobrý, ale defakto vám nic neřekne, ptal se co pobírám za léky, nemohla jsem si vzpomenout na lék na cukrovku, tak jsem řekla , že kožní co mě poslala mi to měla napsat do žádanky , a on že to nemám svádět na doktory a, že to mám vědět, ale lék mám nový a ještě se opravdu špatně vyslovuje, po telefonu nevěděl co mi má vyšetřit, tak jsemu říkala že nohy a cévy , přečetla jsem mu lékařskou zprávu a vůbec nevěděl proč mě kožní posílá k němu, kožní mě poslala, protože mám kožní vyrážku na holenich a z biopsie napsali, že to bude asi cévní onemocnění, pan dr.kroutil hlavou , byl velice neochotný , bez empatie, a defacto mi nic nezdelil, jen, že mám nadváhu také , řekla jsem mu, že pracuji léta v kuchyni na nohou , tak co se divím, no hrůza děs , nedoporučuji, už nikdy k němu nepůjdu

• MUDr. Tomáš Šejda Jiný  •

Poliklinika starší, ale vstřícný přístup, podrobné vysvětlení mých obtíží. Doporučím kamarádce.

• MUDr. Tomáš Šejda Jiný  •

svědomitý, pečlivý přístup k pacientovi, odborně velmi dobrý, mé chronické problémy byly do půl roku vyřešeny, objednání na čas, bez čekání

• MUDr. Tomáš Šejda Jiný  •

Chodím k panu Lochmanová třeba už deset let. Ano, má svůj styl a s ničím se úplně neprdi, ale mě to vyhovuje.
    Jakýkoliv problém kdy mám, pomůže. Máte přes třicet, choďte na vyšetření prsu, je to prevence (a ano, choďte!). Chcete antikoncepci, nechcete antikoncepci?! Čistě na vás? Je vám přes třicet a nechce nic slyšet o dětech? Žádný nátlak.
    Za mě je to 5*

• MUDr. Petr Lochman Jiný  •

Pan doktor Melicherčík mně před časem operoval v Brandýse rameno a patří mu můj velký dík! Trpěl jsem strašnými bolestmi a po operaci se mi ulevilo. Ještě ten den za mnou přišel asi v 21.00 a ptal se jak se cítím (měl za sebou ten den 10 operací) povídám dobře , ale "pane doktore myslel jsem, že už jste se ženou na večeři " jen se usmál a odešel. Ještě jednou moc děkuji pane doktore Melicherčíku!

• MUDr. Pavel Melicherčík Jiný  •

Paní doktorka Beranová je nejlepší lékařka, ke které jsem kdy chodila a jsem moc ráda, že jsem se k ní dostala. Nikdy nezlehčuje problémy, aktivně se snaží pomoci a má citlivý přístup. Jednou, když mi nepřestávaly bolesti, mě preventivně poslala na žádanku do nemocnice, čímž mi v podstatě zachránila život. Sestřička rovněž velice milá a ochotná.

• MUDr. Soňa Beranová Broučková Jiný  •

Dr. Šejda se nezměnil, stále je velmi arogantní, jeho poznámky typu "to jste vymyslela vlastní hlavou?" považuji zejména vůči starší ženě za krajně nevhodné. Ač jsem jeho pacientkou a před lety řešil můj závažný problém, dnes při žádosti o objednání kvůli podobným potížím mě odkázal na praktickou lékařku, aby mě k němu opět doporučila!

• MUDr. Tomáš Šejda Jiný  •

Naprostá spokojenost s paní doktorkou, vždy nám pomohla, dcera jí miluje a dokonce se k paní doktorce těší

• MUDr. Eva Chládková Jiný  •

Objednání na čas, komunikace strohá, ale korektní, můj letitý zdravotní problém konečně vyřešen.

• MUDr. Tomáš Šejda Jiný  •

Arogantní přístup, nemístné poznámky, absolutně nedoporučuji.