Poliklinika Zahradní Město spol.s.r.o.
Podívejte se na další kliniky
Koho hledáte?
Služby
Specialisté
Poliklinika Zahradní Město spol.s.r.o.
Jabloňová 2992/8, Praha 10600Pojištění
- Oborová zdravotní pojišťovna
- Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna
- Vojenská zdravotní pojišťovna ČR
- Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR
Názory o lékařích (51)
pavel k.
svědomitý, pečlivý přístup k pacientovi, odborně velmi dobrý, mé chronické problémy byly do půl roku vyřešeny, objednání na čas, bez čekání
Di
Chodím k panu Lochmanová třeba už deset let. Ano, má svůj styl a s ničím se úplně neprdi, ale mě to vyhovuje.
Jakýkoliv problém kdy mám, pomůže. Máte přes třicet, choďte na vyšetření prsu, je to prevence (a ano, choďte!). Chcete antikoncepci, nechcete antikoncepci?! Čistě na vás? Je vám přes třicet a nechce nic slyšet o dětech? Žádný nátlak.
Za mě je to 5*
Jaroslav Ř.
Pan doktor Melicherčík mně před časem operoval v Brandýse rameno a patří mu můj velký dík! Trpěl jsem strašnými bolestmi a po operaci se mi ulevilo. Ještě ten den za mnou přišel asi v 21.00 a ptal se jak se cítím (měl za sebou ten den 10 operací) povídám dobře , ale "pane doktore myslel jsem, že už jste se ženou na večeři " jen se usmál a odešel. Ještě jednou moc děkuji pane doktore Melicherčíku!
Elisabeth
Paní doktorka Beranová je nejlepší lékařka, ke které jsem kdy chodila a jsem moc ráda, že jsem se k ní dostala. Nikdy nezlehčuje problémy, aktivně se snaží pomoci a má citlivý přístup. Jednou, když mi nepřestávaly bolesti, mě preventivně poslala na žádanku do nemocnice, čímž mi v podstatě zachránila život. Sestřička rovněž velice milá a ochotná.
Jaroslava L.
Dr. Šejda se nezměnil, stále je velmi arogantní, jeho poznámky typu "to jste vymyslela vlastní hlavou?" považuji zejména vůči starší ženě za krajně nevhodné. Ač jsem jeho pacientkou a před lety řešil můj závažný problém, dnes při žádosti o objednání kvůli podobným potížím mě odkázal na praktickou lékařku, aby mě k němu opět doporučila!
Marcela
Naprostá spokojenost s paní doktorkou, vždy nám pomohla, dcera jí miluje a dokonce se k paní doktorce těší
JZ
Objednání na čas, komunikace strohá, ale korektní, můj letitý zdravotní problém konečně vyřešen.
MM
Arogantní přístup, nemístné poznámky, absolutně nedoporučuji.
Roman
K paní doktorce jsem docházelo na pediatrii sám, jako dítě. Proto byla s našimi dětmi jednoduchá volba, v případě, že bychom se přestěhovali rozhodně měnit nebudeme. Zkušenost s pohotovostmi a zástupy jsou žalostné. Tady není nic problém, vše se dá vyřešit popřípadě prověřit.
K.Š.
K paní doktorce chodím pravidelně s miminkem. Kromě toho, že preventivní prohlídky probíhají bez jakéhokoli zájmu o vývoj dítěte, paní doktorka rovněž nepřekypuje radami. Od paní doktorky Burdové jsem se nikdy nedozvěděla žádnou kloudnou informaci, nikdy však nezapomněla upozornit na něco, co dělám špatně, když to náhodou vyplynulo z hovoru. Naopak, když jsem já přišla s nějakým problémem (měsíc v kuse zácpa, tři měsíce v kuse rýma atp.), bylo mi řečeno, že je to normální. Že má malá šelest na srdci, jsem se dozvěděla až na liberecké pohotovosti, kde jsme skončili poté, co začala modrat. Korunku tomu paní doktorka nasadila, když nás poslala v 10 měsících na rehabilitaci/fyzioterapii a když jsem jí po proběhlé návštěvě byla poprosit, jestli by nám původní poukaz (který paní rehabilitační nepřijala) vyměnila za jiný - nevyměnila, protože k návštěvě fyzioterapie nevidí důvod. Pokud se mi povede najít jiného pediatra, odcházím, jak budu moct. Paní doktorku rozhodně nedoporučuji.