MUDr. Naděžda Králíková

Praktický lékař Více

Praktický lékař pro dospělé

Hviezdoslavova 1600, Praha 14900

Paní doktorka Králíková by neměla v žádném případě provozovat lékařskou praxi. Tatínek si přišel pro potvrzení k řidičskému průkazu a stěžoval si na dlouhodobý kašel. Diagnóza paní doktorky byla ta, že se jedná o stařecký kuřácký kašel. Žádné vyšetření, prostě nic. Nakonec se po návštěvě odborné ambulance z vlastní iniciativy ukázalo, že se jedná o karcinom, potažmo rakovinu v posledním stádiu, kdy už neměla léčba smysl. Tatínek po několika málo týdnech zemřel. V době, kdy jsme se jako rodina o něj v jeho posledních dnech starali v domácím prostředí, nevěděla ani, že žádost o ošetřovné probíhá elektronicky. Takový člověk by neměl vůbec přicházet do styku s pacienty. Bohužel jsem musela označit jednu hvězdu, bez toho by recenze nešla zveřejnit.

• Praktický lékař pro dospělé Jiný  •

Bohuzel se musim připojit se záporným hodnocením. Diagnózu si stanovíte sami a pokud si neposháníte zbytky antibiotik po příbuzných, s paralenem odedveří nemáte šanci. Dnes jsem navštívila lékařku po třech letech s nutnosti ošetřit s vysokými horeckami a spolu se sestrou mi ostře sdělily, ze mne převedly jinam. Na ono místo jsem volala a nic takového se nekoná, krom léčení od dveří pani doktorka připojila ještě velmi 'příjemnou' sestřičku, která nezná základy slušného chování. Velmi NEdoporučuji.

• Naprosto musím souhlasit s větou - léčí ode dveří. Pokud někdo zažil kvalitní péči u dětského lékaře a následně jako dospělý přešel k Mudr. Králíkové, musel být v šoku. Léčba z poza - stolu/dveří mě naprosto uzemnila. Klasický verdikt zněl - kup si paralen a na 3 dny to vylež . A to si k lékařům nechodím popovídat, ale jen opravdu když je mi hodně zle. Když jsem to komentovala, že už několik dní se snažím léčit volně dostupnými prostředky a ty nezabírají , stejná odpověď- kup si paralen a vylež to. Vyřešila jsem to tím, že jsem raději pak chodila na ORL a ti mě vyléčili. Když jsem si jednou dovolila zeptat a vy se mi nepodíváte do krku? měli jste vidět ten výraz , výsledek - nepodívala, nebylo to prý nutné. Jindy jsem se ptala na možnost některých vyšetření, která se mohou bezplatně dělat třeba cca 1x za dva roky - odpověď, jsi mladá, to není potřeba. Pani doktorka je dobrá na vypsání receptu , ale jako lékařka naprosto selhává. Je sice pěkné, že se vás zeptá kde jste byla na dovolené, co plánujete, ale vůbec neléčí. Sedí celou dobu jen na židli a nezvedne se. Troufnu si říci, že ani ti největší profíci si nedovolí léčit jen pouhým pohledem. Samozřejmě že jsem již u jiného praktického lékaře.

• prohlídne vás ode dveří

Vštší čas věnuje povídání, než určení co mi je a není. O měření tlaku (za posledních 15let ani nemluvím = 0)