Odhadovaná doba odpovědi:

Laila Clinic

Sokolská 1662/35, Praha 2, Praha 120 00

Telefonní číslo

732 20...

Byl jsem nedávno na vytažení horních osmiček a vše proběhlo hladce a bezbolestně. Pan doktor vše vysvětlit a upozornil jak to bude probíhat. Dobrá zkušenost.

• jiné místo Jiný  •

Byl jsem na trhání osmičky dobře umrtveno a zákrok trval půlhodiny ale všechno v pořádku předepsány léky i vysvětlení co dělat dále.

• Laila Clinic stomatologické zákroky  •

Byla jsem si nechat 2zuby 8a7dole.Sestřička a pan doktor oba profesionálové. Ani jsem neměla obavy, doktor mi vše vysvětlil.
    Chvíli to trvalo jeden zub, nechtěl povolit, ale nakonec se pustil :D

• E

Pan doktor je skvělý profesionál, sympatický, lidský přístup, přestože vyndání zubu bylo složité, zvládl to kvalitně, rychle.

• A

Návštěva byla sice příliš krátká, ale k mé spokojenosti! Neuvěřitelné jak byl můj zub rychle venku. Doporučuji! Pan doktor je skvělý, na vše odpoví, je pečlivý a velice sympatický!

• jiné místo Jiný  •

Pan doktor je velmi příjemný, pečlivý a komunikuje s Vámi. Ptá se v průběhu, jestli je vše v pořádku a vysvětluje, co bude dělat. Opravoval mi zlomený zub a dělal plombu. Vše proběhlo v pořádku.

• Laila Clinic ošetření zubního kazu  •

• S

I was there for an extraction of my wisdom teeth and everything went smoothly and fast thank you laila clinic

• Laila Clinic stomatologické zákroky  •

Som prišiel na otočku do prahy z bratislavy a zabolel ma zub a dostal som odporučenie na doktora a som až moc spokojny odporučam a moc prijemna atmosfera dakujem pane doktor

• S

Vstřícný a lidský přístup. Pan doktor respektoval má přání, dostala jsem veškeré informace, které jsem potřebovala. Doporučuju všema deseti.

• T

Super ! Ani jsem si nestihl sundat mikinu a bylo hotovo příjemná sestřička i doktor , příjemná atmosféra , bezbolestný zákrok ,kdyby to šlo chodím snad i pravidelně díky super zážitek