Mým cílem je poskytnout svým pacientům kvalitní a dostupnou péči ,bezbolestné ošetření a osobní přístup.
- Zubní lékařství
Vstupní vyšetření
Opletalova 1535/4, Praha 1, Praha 110 00
Telefonní číslo
Daniel - Louny…
Alfa-Dental….pan doktor Farag…..celý team sestřiček…..recepční…..ordinace…..Tohle nelze popsat slovy!!! Vám všem a hlavně panu doktorovi patří obrovské ,,DÍKY,, za to jací jste, jak profesionálně děláte svou práci, NEUVĚŘITELNÉ…WAUUUUU !!!!
Vrátili jste mi Úsměv, Sebevědomí a to všechno jen díky Vám!!!!
Kompletní extrakce chrupu, jako většina lidí jsem se bál jako malej kluk!!! Bolela lehce jen injekce do horního patra, potom už vše absolutně bez bolesti, vše krásně vysvětleno, čistě provedené a za pár minut…Fakt smekám a rodinu už nikdy nikam jinam!• ALFA DENTAL s.r.o • Jiný •
Viktoriia Kryzhanivska
Supr supr. Moc doporučuji. Nebolelo vůbec nic jsem necítila. Hodně příjemný kolektiv, doktor prostě luxusní.
Adriana
Pan doktor je milý a otevřený. Vysvětlí všechny možnosti. Zodpoví na otázky a dá prostor pacientovi prostor, aby se mohl rozhodnout. Volí nejrozumnější ne nejdražší řešení. Vřele ho doporučuji.
K.P.
Velmi děkuji za veškerou péči, toto pracoviště je naprosto špičkové. Maximální úroveň profesionálního chování celého týmu.
Petra
Pan doktor je skvely, vse vysvetli, privetivy a hlavne vzdy prijde s nejakym resenim! Zadne dlouhe cekani, celkove prijemny personal. Doporucuji vsema 10!
Sandra Krišteková
Pan zubar mi dal všechny zuby dopořádku. Bezbolestně a hlavně kvalitně. Absolvovala jsem všechno od vrtání, přes čištění kanálků až po trhání osmiček. Nic nebolelo. A ještě má i hezkou ordinaci a velmi milou slečnu na recepci.
• ALFA DENTAL s.r.o • Jiný •
Pan doktor je kliďas, vše vysvětlí do předu a pacienta pak nečekají nějaká další nemilá zjištění.
Dana
prijemne prostredi a pan doktor jde primo k veci. vrele doporucuji
• ALFA DENTAL s.r.o • vstupní vyšetření •
Byla jsem spokojená. Klinika má moderní vybavení, příjemnou recepční i sestřičku a doktor má profesionální přístup. Mohu jen doporučit.
• ALFA DENTAL s.r.o • vstupní vyšetření •
Sára Hobzová
Ráda bych vyjádřila svou maximální spokojenost se zubním ošetřením v Alfa Dental a skvělou zkušenost s panem doktorem Faragem. Pan doktor je velice precizní, vše dopodrobna vyšetřil a samotný zákrok byl bezbolestný. Výsledek je naprosto bezchybný, péče na špičkové úrovni. Doporučuji.
Odpovědi
7 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Dobrý den.
Patřím pod zdravotní pojišťovnu MV, se kterou asi nemáte smlouvu. Jak to je s platbami za ošetření, příp. zhotovení nové korunky atd?
Děkuji.
Dobrý den, se ZPMV zatím smlouvy ještě nemáme, budou pro Vás platit ceny pro nepojištěné (na naších stránkách je ceník ) , hlavní rozdíl se bude týkat vstupní a preventivní prohlídky a akutního ošetření, ceny výkonů pro pojištěné a nepojištěné jsou stejné...očekáváme, že od nového roku 2018 budeme se ZPMV mít smlouvy.děkuji
Dobrý den.Již velice dlouhou dobu sháním zubního lékaře a bez výsledku.Byla jsem dlouho v zahraničí a to způsobilo problémy.Proto se i vás ptám jestli by jste mě nepřijali jelikož pomalu,ale jistě spěji k tomu,že se už nenajím!Pomozte mi
dobrý den, rádi Vás přijímáme. zavolejte prosím a domluvte se termín.