Zubař Více

Absolvent LF UK v Plzni v oboru Stomatologie

Zaměření záchovná stomatologie, endodoncie, protetická a estetická stomatologie

• Zubní lékařství

Lunident

Prvního Pluku 12a, Praha 186 00

• Dentální hygiena

• Estetická stomatologie

• Ošetření zubního kazu

• Parodontologické konzultace

K panu doktorovi chodíme již mnoho let, je to nejlepší zubař, které jsme zažili. Postupně k němu chodíme i s dětmi a doporučili jsme ho i širší rodině. Za nás vše na 1*: přístup, empatie, pečlivost, vždy vysvětlení všech možností, objednání na čas, moderní vybavení ordinace. Velmi milá i sestřička. To samé platí i pro druhou paní zubařku. Skvělý laskavý přístup i k dětem (a to mám jedno dítě velmi bojácné vůči zubařům, zde zvládla i vrtání naprosto v pohodě).

• Lunident léčba akutních a chronických zánětů zubu  •

Nejlepší zubař (i lékař nebo doktor), jakého jsem kdy navštívil už několikrát a stále budu. Jeho přístup, konzultace, preciznost, ochota i empatie na nejvyšší úrovni, včetně využívání nejmodernejších technogií a postupů. Už se nebojím chodit k zubaři. Jeho jaké koliv zákroky jsou bezbolesné a mají neskutečně pozitivní výsledky ať už se jedná o trhání, vrtání, záchrana zubu, následné šití dásní prostě cokoliv. Jen tak dál Pane doktore, dněsní zákrok byl jako vždy skvělý, těším se až se mi zahojí díra po zubu se sešitou dásní a budu moci Vás znovu navštívit na plánovaný můstek :). Děkuji za vše jste TOP.

• Lunident Extrakce zubu (vytažení zubů)  •

Nejlepší zubař, u které jsem kdy v životě byla. Každé vyšetření je na velmi profesionální úrovni. Je to poprvé, kdy se nebojím k zubaři vůbec chodit. Vím, že zákrok bude bezbolestný a výsledek vždy správně provedený. Co se týká přístupu pana doktora, i sestřičky - opět není co vytknout. Je to sympatická, lidská a profesionální ordinace.

• Lunident Stomatologické vyšetření  •

Jedním slovem profík,... chodím k panu doktorovi již od dob, kdy byl v Ječné 1 a vždycky ochotný, šikovný a precizní.

• Lunident ošetření zubního kazu  •

• V

K panu doktoru Hůlkovi chodíme již několik let celá rodina a mohu jen doporučit! Vše dělá s citem a precizností.

• Lunident prevence zubního kazu  •

Pan doktor i paní sestřička jsou naprosto profesionální a precizní. Zákroky jsou rychlé, přesné a bezbolestné. Oceňuji také telefonické upozornění na návštěvu ordinace s denním předstihem.

• Lunident  •

• I

Krásná, čistá, moderně vybavená ordinace a profesionální přístup pana doktora. Byla jsem zde poprvé, ale pan doktor na mně dobře zapůsobil a tak jsem objednala i manžela se synem. Za mně zatím spokojenost.

Vazim si mileho a profesionalniho pristupu pana doktora i sestricky. Pri kazde navsteve jsme se synem privitani v ordinaci milym usmevem ,osetreni je naprosto bezbolestne a precizne odvedene.Dekujeme.

• S

K panu doktorovi chodím já i děti teprve krátce. S veškerou dosud obdrženou péčí jsme byli spokojení, k dětem se chová hezky.

• B

Jsem plně spokojena s přístupem, s profesionalitou a provedením. K panu doktorovi chodím několik let. Úsměvavý, vstřícný a sestřička rovněž.
    Blanka G.

Odpovědi

12 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz

Dobrý den. Pane Doktore, mám dotaz,ošetřujete i děti s panickým strachem ze zubního lékaře? Má pětiletá dcera má zubní kaz, ale naprosto odmítá ošetření a to i přestože jí ten zub bolí. Dceru jsme nedokázali udržet ani já, coby otec, ani dohromady se ženou a sestrou. Naše zubní lékařka už ji odmítá zkoušet ošetřit a poslala nás do nemocnice v pražském Motole na celkovou anestézii. Bohužel tam nám nabídli termín až v září, což je při jejím akutním stavu nesmysl. Předem děkuji za odpověď.
S pozdravem

Dobrý den. Bohužel dětské pacienty, u kterých je ošetření takto komplikované neosetřujeme a rovněž je posíláme na specializovaná pracoviště.

MUDr. Lukáš Hůlka

Dobrý den berete nové pacienty , dělate korunky a nastavby díky

Dobrý den, nové pacienty přibíráme a korunky zhotovujeme, jak metalokeramické, tak i zirkonové a celokeramické.

Prohlížet všechny odpovědi