Bieblova 6 Praha 5, Praha 150 00
Bieblova 6, Praha 15000
L. Čermáková
Je mi 75 let a MUDr. Pelechovou považuji za nejlepší lékařku. Ochotná milá a vstřícná, stejně tak je její sestřička. S její péčí jsem velmi spokojená již mnoho let.
• Praktická lékařka • Jiný •
M.M.
paní doktorka je milá, vstřícná, ochotná, nemá arogantní přístup, snaží se vždy jakýkoli problém vyřešit, nemá problém zavolat i specialistovi a poradit se ohledně zvolení nejefektivnějšího způsobu léčby..Celkově doporučuji.
Jediné mínus je dlouhá čekací doba, než příjde člověk na řadu a absence webových stránek, kde by bylo možné se dočíst např. o změně ordinačních hodin či dovolené - to bohužel člověk zjistí az osobně, když se nedovolá.
Jinak skvělá.• Praktický lékař pro dospělé • Jiný •
Václav Vlček
Pani doktorka je mozna dobry praktik, ale situace, kdy po pulhodine clovek prijde na radu a reknou mu at jeste chvili pocka, abych pak 20 minut poslouchal za dvermi, jak si doktorka povida se sestrickou o banalitach. Pak to prestalo bavit pani, co prisla po me, zaklepala, ze byla objednana a tak ji pani doktorka vzala.
Nejvic me stve ta bezmoc, kde clovek stejne musi nahodit usmev a delat, jako ze nic, protoze me to boli a potrebuju vysetrit, doktorce je to jedno, protoze ma plnou cekarnu dalsich pacientu a o jednoho vice nebo mene...• Praktická lékařka • Nemoc •
C
Channa
Velice pečlivá a ochotná doktorka. Vždycky ke mně byla velmi vstřícná, a to i tehdy, když jsem za ní šla i s maličkostmi, které by ostatní považovali "za kravinu." Za sebe vřele doporučuji.
Paní doktorka je velmi vstřícná, ochotná a není arogantní. Nemám s ní žádný problém a bere v potaz i můj názor a přání. Hodnotím jen kladně. Řežábek
velmi dobrá lékařka
Dymák
Milá,ochotná,dobrá diagnostička.Velmi doporučji.
Koniakovská (Procházková)
Není co dodat je to skvělá lékařka
Paní doktorka je velice ochotná a pokud je nějaký problém tak ho řeší :-)))
Jitka
Paní doktorka je milá a hlavně pečlivá, nemohu si stěžovat.
- Praktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
- Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze