Nejčastěji hledané služby
Senovážné náměstí 23, Praha
KissDent, s.r.o.
K.H.
Číslo ověřené
Pani zubarka Šichová je velice příjemná, vše skvěle vysvětlí k vaší naprosté spokojenosti, za její milou péči moc dekuju. Co víc si přát než se těšit k zubaři
Radek
Číslo ověřené
Pokud hledáte super zubařku tak v KissDentu jednu mají ;)
Petr
Návštěva ověřená
Byl jsem velmi spokojen, zákrok byl rychlý a cítil jsem se v ordinaci velmi příjemně
Jirka
Číslo ověřené
Pani doktorka je skvela. Je videt, ze chce lidem pomoci.
Daniel
Číslo ověřené
Super pozitivní přístup. Vše vysvětleno , zákrok provedený bez bolesti. Dekuju ještě jednou!
Denisa
Návštěva ověřená
Poprvé za celý život, nemám strach z návštěvy zubaře. A za to děkuji paní doktorce Šichové i celému personálu KissDent :)
Tereza
Číslo ověřené
Moc milá paní doktorka, která mé malé dceři udělala z prvního trhání zoubků skoro pohádku. Děkuji za takový přístup. Dcera se těší na příští návštěvu.
Václav Kamenský
Návštěva ověřená
Díky zubařům, jako je právě paní Karolína Šichová, se zubař jako takový posunul do úplně jiného levelu. Děkuji.
Kristyna C.
Číslo ověřené
Byla jsem u paní doktorky na opravu kazu, všechno podrobně vysvětlila, procedura byla bezbolestná, oproti minulým lékařům si nemohu přístup celé ordinace vynachválit.
Ladka
Číslo ověřené
Příjemné prostředí a odborná péče, byla jsem velmi spokojena.
Zubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Zubaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze