KissDent, s.r.o.
Senovážné náměstí 23, Praha

Nejčastěji hledané služby

Běžný termín

Umístění: KissDent, s.r.o. Běžný termín

Pani zubarka Šichová je velice příjemná, vše skvěle vysvětlí k vaší naprosté spokojenosti, za její milou péči moc dekuju. Co víc si přát než se těšit k zubaři

R
Umístění: KissDent, s.r.o. Běžný termín

Pokud hledáte super zubařku tak v KissDentu jednu mají ;)

Umístění: KissDent, s.r.o. Běžný termín

Byl jsem velmi spokojen, zákrok byl rychlý a cítil jsem se v ordinaci velmi příjemně

Umístění: KissDent, s.r.o. Běžný termín

Pani doktorka je skvela. Je videt, ze chce lidem pomoci.

Umístění: KissDent, s.r.o. Jiný

Super pozitivní přístup. Vše vysvětleno , zákrok provedený bez bolesti. Dekuju ještě jednou!

Umístění: KissDent, s.r.o. Běžný termín

Poprvé za celý život, nemám strach z návštěvy zubaře. A za to děkuji paní doktorce Šichové i celému personálu KissDent :)

T
Umístění: KissDent, s.r.o. Běžný termín

Moc milá paní doktorka, která mé malé dceři udělala z prvního trhání zoubků skoro pohádku. Děkuji za takový přístup. Dcera se těší na příští návštěvu.

Umístění: KissDent, s.r.o. Běžný termín

Díky zubařům, jako je právě paní Karolína Šichová, se zubař jako takový posunul do úplně jiného levelu. Děkuji.

Umístění: KissDent, s.r.o. Běžný termín

Byla jsem u paní doktorky na opravu kazu, všechno podrobně vysvětlila, procedura byla bezbolestná, oproti minulým lékařům si nemohu přístup celé ordinace vynachválit.

Umístění: KissDent, s.r.o. Běžný termín

Příjemné prostředí a odborná péče, byla jsem velmi spokojena.