Plaňanská 573/1, Praha 108 00
O
O.Š.
Kéž by byli praktičtí doktoři všichni jako paní doktorka Myslivečková.
Její empatie, přístup a hlavně snaha pomoci a nic nezanedbat je vzácná. Mohu jen a jen doporučit!• Poliklinika Malešice • Jiný •
M.P.
Po zjištění covidu si to sestra jen zapsala do karty, chtěla dát vědět, jak dopadl test. Doporučení čehokoliv nula. Léčba doma, pro nepřestávající, ale současně o něco menší vždy po týdnu, potíže po měsíci návštěva. Nejvíc mě obtěžovala bolest hlavy jakoby migréna a tíseň na hrudi. Lék na tu tíseň a že to bude dobré. Jiní lidé měli kontrolu u lékaře, vyslechnutí a po vyléčení úplném testy i u specialisty, když to bylo třeba. Tady bolesti hlavy, co před covidem nebyly nikdy žádné, nikdo neléčí, však pacient žije, tak co, lékařku hlava nebolí, že?
• jiné místo • Jiný •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
P.H
Dobrý den,k doktorce Myslivečkove chodím asi 8 let,v té době sídlila v poliklinice Plaňanská.Dnes první návštěva na nové adrese Strašnice- Nučicka,po 3 lete mateřské. Nová adresa a úplně jiná doktorka,jsem velmi zklamaná.byla nepříjemná,arogantní a neprofesionální.
B
Barbora
Paní doktorka je skvělá. Milá, optimistická, s proklientským přístupem. Nad symptomy se zamýšlí holisticky a volí vždy co nejméně invazivní léčbu, kterou s pacientem konzultuje. Přitvrdí, když léčba nezabírá nebo je důvodné podezření, že by nezabrala. Nepředepisuje antibiotika na každou virovou rýmičku. Díky za to.
Svatopluk Novák
Paní doktorka se v ordinaci neobtěžuje nosit roušku. K pacientovi se chová se přezíravě a povýšeně. Dlouhé čekací doby a i přes objednání na konkrétní hodinu a den pacient v ordinaci čeká, až si paní doktorka uráčí udělat čas.
B
Bohumila Pikolová
Vážená paní doktorka je sympatická, profesionální.
Zavčas určí a nasměruje k určitému problému.
Jsem ráda, že ji mám, jen mě mrzí, že musí ordinovat také v roušce, to určitě vyčerpává po celodenním mluvení v ní. Přeji i ji hodně síly a zdraví.• jiné místo • Jiný •
T
T.P.
Paní doktorka je BÁJEČNÁ! Málo lidí mi dokazálo pomoci, když jsem měl určité zdravotní problémy a paní doktorka mě trpělivě vyslechla, zapřemýšlela nad problémy, sdělila mi různé důvody, proč tomu tak je a poté jsme začali s postupnou léčbou. Nyní jsem na tom zdravotně opravdu lépe a konečně jsem si našel paní doktorku, která pomáhá. Moc si toho vážím! I přítelkyně si jí moc chválí, vždyť mi jí taky doporučila!:o)
S pozdravem
T. Přibík• jiné místo • Jiný •
E
E.F.
Paní doktorka vyslechne, poradí, doporučí..nelze nic vytknout. Kdyby každý měl přístup k práci jako MUDr. Myslivečková, hned by bylo na světě lépe ;)
Z
Zábojníkovi
Moc jsme s manželem s paní doktorkou spokojení, již několikrát nám velmi pomohla, poslala nás vždy včas na správné vyšetření, velmi dobře určila daný problém. Jak profesionálně, tak i lidsky nám velmi sedla, opravdu jsme velmi spokojeni a děkujeme za Vás. Rovněž musím pochválit i sestřičku v ordinaci je také velmi milá. Zábojníkovi
I
i.P
K paní doktorce chodíme s rodinou cca 8 let.
Je to opravdu lékař ke kterému budem jezdit i z Plzně....
Lidsky i profesionálně na top úrovni.
Máme naší paní doktorku rádi.
Sestřičky jsou také výborné.
Děkujeme Pikolovi.• jiné místo • Jiný •
Upravit nebo spravovat profil- Praktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
- Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
- Praktičtí lékaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze