zdravotni stredisko

stare sidliště, Praha 153 00

Praktický lékař pro dospělé

Sídliště 1100, Praha 15300

• O

Výborná a ochotná lékařka-vyslechne-poradí-vylečí je příjemná,a rád k ni chodím.

Jsme pacienty paní doktorky od jejího nástupu do ordinace v Radotíně. Je po profesní stránce skutečný odborník,
    bezchybný diagnostik a hlavně dokáže naslouchat a podpořit pacienta psychicky. Se sestřičkou tvoří báječně sehraný team a my jsme rádi, že patříme mezi její pacienty. Přejeme hodně profesních i osobních úspěchů a děkujeme.

vynikající-výborná diagnostčka-nezdržuje-příjemná.Sestra dtto.

Je mi 71 let a za celý můj život jednoznačně nejlepší praktický lékař(ka).

• V

Jsem po všech stránkách velmi spokojená .

• Tato paní doktorka je vždy milá,vstřícná,ochotná a vždy má zájem o pacienta.Vždy vyslechne vše,co jí říkám,poradí,vysvětlí a pokud se týká problému jiného rázu,pošle ke specialistovi.Je vidět,že je lékařka na svém místě a je na ní vždy spolehnutí.Vždy mi pomohla a já jí za to moc děkuji.Také díky její sestřičce,která je také vždy milá a ochotná.

• U paní doktorky není problém akutně se nechat vyšetřit, ikdyž nejste přímo její pacienti! Jen jsem zavolal a mohl jsem se zastavit :-)

• Velice spokojena s přístupem a jednáním jak doktorky, tak sestry.

• Pani doktorka je profesional kazdym coulem.Jeji ochota a preciznost pri vysetreni je obdivuhodna a dokonala.Mam s ni velice dobrou zkusenost,velice mi pomohla,kdyz muj tatinek byl smrtelne nemocny a jeji vysetreni doma bylo opravdu super.Nedivim se,ze se u ni dlouho ceka,ale je to tim,ze je fakt dobra.Ja musim chodit bohuzel k lekari,kde cekam stejne dlouho,ale ne kvuli poctu pacientu,ale protoze se pan doktor proste dlouho vykecava.Chvalim tez sestru od pani doktorky,ktera je prijemna a ochotna.Diky pani doktorko.

• Nejsem nemocný často, ale pokud už je návštěva nutná, tak vše probíhá v naprostém pořádku.. Paní doktorka ke každému mému zdravotnímu problému přistupuje ochotně a profesionálně. Pokud jsem měl výhrady k diagnóze byl jsem poslán na příslušné vyšetření ke specialistovi a bylo vše nadále bez problému řešeno. Jen hlupák může kritizovat čekací dobu. Pokud přijdu jako osmý - desátý v řadě a doktorka se každému nějakou dobu musí věnovat, tak i kdyby to bylo u každého 3 - 10 minut, tak i čověk z pomocné školy si jednoduchými počty snad dokáže spočítat, že čekací doba bude jen odpovídající realitě. Pokud si někdo bude chtít vymalovat byt, nebo si bude chtít odpočinout z práce nebo ze školy, tak ať si na to vybere dovolenou, nebo neplacené volno a zbytečně nezabírá místo a čas ostatním v čekárně.. Jsme ale češi, takže vo*cávat je pro nás malou poviností.. Doplatí na to většinou jen ti ostatní slušní.