MUDr. Daniela Macháčková

Praktický lékař Více

Ordinace Jungmannova s.r.o.

Jungmannova 16, Praha 1, Praha 11000

Je to štěstí mít možnost chodit k takovému lékaři, jako je paní doktorka Macháčková. Děkuji za péči!

• Ordinace Jungmannova s.r.o. Jiný  •

K paní doktorce chodím již spoustu let, byla jsem vždy spokojena, ale poslední dobou mi vadí nedostatečné soukromí v ordinaci, kdy sestra otevírá dveře do ordinace a u ní sedí již další čekající pacient. Prostory jsou malé. Je tedy slyšet veškerá konverzace.

• Ordinace Jungmannova s.r.o. Jiný  •

• Dr. Macháčková literally saved my life: in an emergency situation she knew what to do and acted immediately.
    She is the best general practitioner imaginable: she listens carefully, remembers what you tell her, consults other doctors when she isn't sure.... I can't praise her highly enough.

• Ordinace Jungmannova s.r.o. Over the years there have been lots of reasons.  •

• V

Úžasná paní doktorka, vřelá, rozumná a vzdělaná. Vždy mi pomůže i bez antibiotik. Moc ji chválím na každém kroku. Děkuji!

• R

Každému bych přál takovou lékařku! Příjemná, kultivovaná, velice moderní dáma s lidským přístupem. Při každé návštěvě jsem cítil, že se mě i mým problémům věnuje na 100%, žádná otázka jí neobtěžuje a když odpovídá, nedělá z pacienta "negramota" - jako to dělá většina lékařů. Zajímá se o celkový stav člověka - duše, tělo, mysl, což je dnes dost vzácné. Skvělá lokace ordinace, které je vč. čekárny prostorná a vzdušná. Kladně hodnotím, že je ordinace separe od sestřičky - takže maximální soukromý. Mimochodem sestřička je také výborná, usměvavá a skvěle nabírá krev. V životě bych paní doktorku NEVYMĚNIL!!!

• A

K paní doktorce chodím sice teprve asi rok a půl, ale nemůžu si ji vynachválit. Je velmi příjemná, pečlivá, neodbyde vás ani s titěrnou obavou. Neřeší vše hned antibiotiky, pokud to lze, hledá jiné řešení. Přestěhování do větších prostor loni na podzim je už jen bonus navíc. Zapomenout nesmím ani na milou sestru.

• F

Jsem spokojeny uz od zacatku.Spravny pristup s lidmi

• E

Vynikající lékařka! Velice vstřícná, lidská a ochotná. Nic není problém, všechno vysvětlí a poradí.

• výborná, zachránila mi život, když moje původní obvodní tvrdila, že moje únava je civilizační choroba a mám si koupit vitamín C - stačila jedna prohlídka a řešení bylo tu!

• Milá a velmi ochotná doktorka. Starostlivá s lidským přístupem. Odborně na vynikající úrovni.