Tererova 1355, Praha 14900
JT
Jsem s paní doktorkou velice spokojena, poté co jsem při přechodu od dětské lékařky ztrávila cca 4 roky u jiné lékařky a to bylo tedy fakt utrpení, tak jsem z paní doktorky Akermanové naprosto nadšená a její úžasný přístup k pacientům, plus neuvěřitelné, že přijdu začnu popisovat příznaky a paní doktorka mě doplní jako by byla v mojí kůži. Pro mně něco nevídaného a vždy popíše jak se nemoc bude při léčbě projevovat dál a vždy to sedí. Jsem nadšená a mohu jen a jen doporučovat.
Jitka Zitová
Nechodím sice často, ale když jsem k paní doktorce přišla, byla jsem velmi spokojena. Cílená, účinná léčba. Jsem ráda, že jsem její pacientka !!!!
saina oppeltova
ja jsem s ni naprosto spokojena, ty negativni komentare nechapu, skoro bych rekla, ze mluvi o jiny osobe, mne rozhodne zadny antibiotika hned necpala a radne mne zkontrolovala.
Jan K.
Výborný diagnostik ! Nedávno mě poslala neomylně s diagnozou do nemocnice a tam kroutili hlavou, jak si dovoluje praktik stanovit předem diagnozu- pak mi řekli "nojo Akermanová,buďte rád, že ji máte" -nespletla se a mně zachránila život . Pokud je pacient v čekárně přede mnou-rád si na tak kvalitní lékařku počkám.
A reakce k příspěvku z 13.12.2011 - je dobře,že jste odešla paní Nezkušená, noví pacienti se dnes pro velký zájem už neregistrují, aspoň jste někomu pomohla dostat se k ní.• • •
K paní doktorce jsem se registrovala hned po odchodu od dětské lékařky, myslela jsem si, že je jedno jakou praktickou lékařku či lékaře člověk má a to byla ta největší mýlka v mém životě. Jíž druhý rok jsem u jiné lékařky a konečně se mi dostává kvalitní péče. Doktorka Akermannová je stereotipní až fuj na všechno Vám dá okamžitě antibiotika stejná jako vždy a skoro Vás ani neprohlédne jo a jen tak pro zajímavost a informaci - nechala jsem si ve své pojišťovně vyjet roční výpis pacienta, protože jsem si chtěla něco skontrolovat a nestačila jsem se divit, s překvapením jsem zjistila, že paní doktorka vykazovala dvakrát návštěvu u mě doma pro pojišťovnu a tak by mě zajímalo rozhodně u koho byla, ale u mě rozhodně ne pouze já u ní v ordinaci jsem byla a to jednou v daném roce. Takže zvašte každý sám, ale ROZHODNˇˇE NEDOPORUČUJI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
S paní doktorkou jsem velice spokojena. Vždy mi téměř okamžitě stnovila diagnózu jen z pár prvních vět o tom co mi je, sama se pak ptala jestli mi je ještě toto to atd. aby získala přesnou informaci. Rozhodně nedává antibiotika jen tak a naopak mi je nedoporučuje když nejsou nutné a poradí čaje apod. Když nic nezabíralo radila mi i homeopatika. Jsem velmi spokojená. Myslím že nové pacienty bere jen pokud k ní bydlištěm patří. S čekacími lhůtami jsem nikdy neměla velký problém, je pravda že si v ordinaci často s lidmi povídá (mě se to tedy nestává), ale vyplatí se na ní počkat, protože vždy pomůže. Jsem naprosto spokojená.
Skvělá lékařka. Dala mi kompletně do kopy zdraví. Děkuju!
Jsem klientem Dr.Ackermanové více jak 20let a její ochota a vstřícnost je bezkonkurenční.
jediný lék, který zná jsou antibiotika. Předepsala mi je i tehdy, když jsem výslovně řekla, že je nechci a na ORL mi následně řekli, že to v žádném případě nebyla vhodná léčba
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
profesionální , nikdy jsem neměl lepšího praktického lékaře, díky paní doktorko
Upravit nebo spravovat profil- Praktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
- Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
- Praktičtí lékaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze