Kartouzská, Praha 15000
TN
Pan Kacin se nic noveho nenaucil za poslednych 30 let.
2 krat ma jeho nekompetentnost a neschopnost uznat si chybu sokovala. Poprve par let zpatky, z krevnich testu se dovtipil, ze mam helicobakter pylori. Pak mi predepsal antitiotika. A kdyz nezabrala, tak mi predepsal ty same 3x. Pak jsem radeji sel za gastroenterologem a ten mne vylecil (mel jsem rezistenci, p. Kacina to nenapadlo).
Podruhe, asi mesic zpatky jsem mel znovu potize, udelal mi krevni testy (ty se uz 20 let mimochodem na helicobakter nedoporucuji ptz jsou nepresne), vysly pozitivne, a on mi zasa predepsal ty same ATB! Mluvit se s nim nedalo. Tak uz jsem mu neveril a sel jsem jako samoplatce na presnejsi testy a vyslo, ze jsem negativni. Po zmene lekare jsme zjistili, ze mam proste refux a zadny helicobakter.
Pane Kacine, pokud vas to leceni nebavi, jdete prosim od toho.• Medifin • Jiný •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
LP
Velmi ochotny lekar, dobra komunikace, snaha o maximalni pomoc pacientovi.
• jiné místo • Jiný •
Huber Lukáš
Pan doktor je milý a snaží se pomoct s potížemi. Určitě bych doporučil. Jediné co bych vytknul je ze jsem spoustu let k němu chodil s atipickymi potížemi které se nakonec zjistilo že jsou head cluster ache. Ale toho si měl všimnout místní neurolog, který me posílal domu tři roky po sobě s tím že to jsou bolavá záda :-D. Nakonec mi na tento problém přišla až opravdu šikovná paní neurolozka ze zdravotního centra v jirnech. Takže panu Kačínovi nemám co vytknout. (-:
• Medifin • Jiný •
Bara J.
Už mám druhou nepříjemnou zkušenost, a u tohoto pana doktora skoncim. Poprvé jsem měla zápal plic, chytla sem ho od přítele, o riziku že to tak může být jsem ho informovala, to nijak nebral v potaz. Dal mi nějaká obecná antibiotika. Bylo mi čím dál hůř, na crp jsem si došla sama a hodnota byla 111, volala sem mu to, stejně mi řekl ať pokračují s jeho antibiotikami a přijdu za 5 dní. Naštěstí mě druhy den vzali v krči na plicní, udělali rentgen a vyšetření a dali zacílenejsi antibiotika. Teď me zklamal podruhé, jsem v 8.měsíci těhotenství a přišla jsem pro radu, mám rýmu, kašel, poboliva v krku, zalehle ucho. Moc ho to nezajimalo, neptal se na podrobnosti, že mi stejně nic nemůže napsat a ať se poradím v lékárně. I pani lékárnice byla prekvapena :)
• Medifin • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Honza P.
Chodím k němu asi 5 let a jsem spokojen s ním i přístupem sestry. Občas je v čekárně dost lidí, ale většinou to jde i tak rychle.
zatim nemam mnoho zkusenosti, ale take me poslal na vysetreni stitne zlazy kdyz jsem prisla s chripkou, nicmene krevni testy potvrdily snizujici se funkci a sono hranicni velikost, takze jsem rada, ze to odhalil hned v zacatku.......naopak bakterie a krev v moci ho narozdil ode mne neznepokojila - pry pokud mam spatnou cytologii tak to ma souvislost a cekame na dalsi cytologicke vysetreni
Opravdu se snaží vyléčit. Je všímavý a velice hodný.
Jde o jednoho z nejlepších lékařů, které jsem kdy poznala. Hodnocení toho magora,
že je nejhorší, není vůbec pravdivé.• • •
Znám ho již velmi dlouho a vždy mi velice pomohl. V současné době pomohl i mé přítelkyni u níž si jiní, specializovaní lékaři, nevěděli rady. Je velmi sympatický a příjemný.
Hodný vstřícný lékař
Upravit nebo spravovat profil- Praktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
- Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
- Praktičtí lékaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze