Praktický lékař pro dospělé

Jeremiášova 870, Praha 15500

Chodím k paní doktorce už cca 4 rokem a jsem více než spokojená.S paní sestřičkou jsou super sladený a moooc paní doktorka poradí,vyslechne a udelá si čas na pacienty.Jsem moc ráda,že jsem tuto paní doktorku našla.

paní doktorka je velice milá, vstřícná a profesionální. líbí se mi, že během ordinační doby nechodí za ní hordy obchodních zástupců. pacientům se plně věnuje, vyslechne a poradí. při obyčejném nachlazení necpe hned antibiotika. vždy je ochotná a schopná se na průběhu léčby domluvit. a sestřička je také výborná. děkjuji za péči.

• D

Velice vstřícná paní doktorka.Vyslechne,poradí.

• Je to skvela a mila pani doktorka, jsem naprosto spokojen

• Výtečná paní doktorka.Vyslechne,poradí.Vřele doporučuji.

• skvělá pani doktorka,vždy ráda vyhoví a vyléčí

• Paní doktorka je vždy ochotná. Vždy si mě vyslechne,navrhne řešení problému. Vždy když bylo ppotřeba mi dala doporučení ke specialistovi. Jsem s paní doktorkou spokojen

• Jsem s paní doktorkou spokojen.

Paní doktorka předepisuje pouze dva léky - Paralen a Imudon.....i na vykloubené rameno....
    To mluví za vše...

• A

Jsem moc spokojena, paní doktorka je velmi pečlivá, příjemná, hledá vždy optimální řešení.