MUDr. Tomáš Krupka

Ortoped Více

Poliklinika Malešice

Plaňanská 573/1, Praha 108 00

Profesionální přístup, hledání řešení, empatie a hlavně zlepšení mého stavu. Pan doktor je skvělý, příjemný a ochotný. Kéž by bylo více lékařů, jako je MUDr. Krupka.

• A

Na pana doktora jsem četl samou chválu, moje zkušenost tomu bohužel neodpovídá. Při každé, byť objednané návštěvě čekání hodinu a víc.
    To, že platíte obstřik bolavého kloubu se dozvíte až u sestry při odchodu. Víc mi nepomohl.
    Asi nejsem správným příjemcem placebo léčby.

Srdcař! Výborný lékař .
    Okamžitě řešil problém, příjemný jak on, tak milá sestřička. Opravdu mi zlepšili den, DOPORUČUJI!!!

• jiné místo Jiný  •

• Š

...je to sympaták,skvěle vysvetli,ochota a hlavně odbornik!!!Operoval mě na jedne noze meniskus a přední zkříž,vaz plastika a vse drži pri sportu,jak má,jeste jednou dekuji,Štefan

• jiné místo Jiný  •

• D

Úžasný pan doktor. Moc ráda ho všem doporučuji. Byla jsem s kolenem i na vyšetření kyčlí. Velmi milý přístup.

• Poliklinika Malešice Jiný  •

• Byl jsem velice spokojen s jeho lidským a lékařským přístupem k mému problému (nekro'za kyčle). Na rozdíl od jistého doktora z Motolské nemocnice, který se choval jako by mi nic nebylo. Pan doktor, byť plně vytížen mě před operací navštívil a vysvětlil mi postup operace a dále po operaci dvakrát denně chodil kontrolovat můj zdravotní stav a zodpovídat případné dotazy. Operoval mě v nemocnici Na Františku. Škoda že takovýchto doktorů v našem zdravotnictví není více. Pazdera

• jiné místo TEP KYČLE  •

• T

Byl jsem u pana doktora a byl jsem spokojený. Hned věděl co mi asi je a podle toho jednal. Vím, že by to měl být standard, ale bohužel není, zkušenost z Mělnické ortopedie!
    Jen je škoda, že je u něj dlouhá objednací doba
    DOPORUČUJI ...