- Zubní lékařství
Chirurgická konzultace
Dentální hygiena
Od 2 100 Kč -
Aneta
Skvělá paní doktorka. Milá, empatická, od první chvíle u dveří uklidňuje.
O
Ondrej
Pani doktora trpělivě vyřešila veškeré komplikace které nastaly a se vším si úspěšně poradila. Odešel jsem spokojen.
Michal Šigut
Absolutní profesionálka a nejlepší zubařka, jakou jsem kdy zažil!
Už od prvního momentu bylo cítit, že paní doktorka je člověk na svém místě – neuvěřitelně empatická, milá a klidná, dokáže z tebe během pár minut setřást veškerý stres a strach ze zubaře. Její přístup je naprosto lidský, precizní a profesionální zároveň. Každý zákrok mi dopředu vysvětlila, nic nebolelo a všechno probíhalo s úžasnou jistotou a lehkostí.
Takový přístup se dneska vidí jen zřídka – opravdový zážitek, který člověku vrátí víru, že návštěva zubaře může být úplně v pohodě.
Dávám 10/10 a s klidným svědomím říkám, že je to nejlepší zubařka široko daleko!• Apostolydent s.r.o. • ošetření kazu/plomba •
JK
Byla jsem na dentální hygieně a plombě. S návštěvou jsem byla spokojená. Doktorka zodpoví potřebné a vyšetření je rychlé s dobrým rezervačním systémem pro objednání.
• Apostolydent s.r.o. • vstupní vyšetření •
Petr
Paní doktorka byla moc ochotná, všechno vysvětlila a vždy si ověřila, že s prováděným ošetřením souhlasím.
Michail
I’m not the easiest customer to handle, but Tetiana did her best to allow me to survive the treatment and enjoy the result :-) Thanks a lot!
MM
Moc hezke, krasna ordinace i prvni dojem. Velice pecliva prace, mila pani doktorka. Opravdu se stara o svoje pacienty. Doporuceje vhodne pomucky. Ma moc prijemnou atmosferu v ordinaci.
Dzeneta
This was my first visit with Dr. Tetiana and I’m already very satisfied. My teeth are in quite a bad condition, but I truly believe we’ll be able to get them back in order together. The doctor was extremely considerate, and even though I usually feel very anxious about dental visits, she managed to put me at ease. Thank you so much!
• Apostolydent s.r.o. • ošetření zubního kazu •
I
Ivana
Velmi milá a empatická paní doktorka. Každý úkon mi vysvětlila, odvedla skvělou práci. Určitě se znovu objednám. Platby jsou možné kartou, QR kódem i hotově. Děkuji za ošetření
• Apostolydent s.r.o. • ošetření zubního kazu •
Dana
K paní doktorce jsem šla na dentální hygienu. Paní doktorku mi doporučil kamarád. Na dentální hygienu chodím pravidelně, proto mohu srovnávat. TOTO JSEM JEŠTĚ NIKDY NEZAŽILA. Naprostá profesionalita, vše mi paní doktorka vysvětlila a ještě jako lékařka doporučila postup pro ochranu a péči z medicínského hlediska. Jsem nadšená a velmi vděčná!
Odpovědi
5 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
ráda bych se zeptala, zda má blížící se menstruace vliv na lokální anestezii u zubaře.
Byla jsem na zákroku (oprava zubu a vytrhnutí osmičky) a anestezie v podstatě nefungovala. Musela jsem mít 3 doplnění - nevím jak to jinak nazvat. Dávka, která mi běžně umrtví polovinu úst najednou nefungovala. Den po návštěvě začala menstruace.
Děkuji za odpověď.
Dobrý den.
Menstruace nemá vlív na na lokální anestezie u zubáře , může mít vlív individuální snašenlivost Vášého organismu .
trápí mě zažloutlé plomby na zubech. V minulosti jsem měla špatnou dentální hygienu a mám i na předních zubech výplně, které postupem času změnily barvu. Nyní bych ráda zainvestovala a dala zuby do pořádku. Prosím jaké je nejvhodnější řešení? Musí se plomby komplet vyměnit, nebo by pomohla např. přímá kompozitní fazeta( výplň?) Je tu nějaký lékař v okolí Brna, na kterého se můžu obrátit?
Děkuji
Dobrý den.
Občas stačí jenom vyměnít staré plomby na nové , občas je nutný udělat fazéty/korunky, je to individuální. Můžu Vám nabídnout nášé služby v Praze,pokud Vám nevádí dojíždět.