- Zubní lékařství
Telefonní číslo
Doudova 652/10, Praha 5, Praha 147 00
Telefonní číslo
Anastasiia
Paní doktorka Vashchuk je bezkonkurenčně nejlepší zubařka, jakou jsem v Praze za posledních 10 let poznala. Vždy mi přesně ukáže, co bude dělat, vysvětlí postup i důvody a během ošetření komunikuje. Člověk přesně ví, co se děje, a cítí se bezpečně. Profesionální, pečlivá a zároveň velmi milá. Doporučuji všemi deseti.
• Apostolydent s.r.o. • ošetření zubního kazu •
T
Tatjana
Der Arzt ist erfahren. Die Behandlung wird qualitativ hochwertig durchgeführt. Ich lasse meine Zähne hier bereits seit acht Jahren behandeln. Auf Empfehlung des Arztes komme ich alle sechs Monate zu einem Termin. Durch regelmäßige Zahnreinigung und Pflege habe ich positive Ergebnisse.
• Apostolydent s.r.o. • ošetření kořenových kanálků •
W
WAJKY
Ceník na webu neodpovídá. Ceny uvádí s pojištěním/bez pojištění. Není v nich rozdíl. 5.000 Kč za střední výplň (plombu) mi přijde příliš!
• Apostolydent s.r.o. • Jiný •
Kateryna
Lekarka je moc profesni, odstranila me reteiner. Jsem spokojena, dekuji moc
• Apostolydent s.r.o. • vstupní vyšetření •
Daniil
Nejlepší zubařka, u které jsem kdy byl. Uklidnila mě, pracovala velmi šetrně a všechno mi vysvětlovala. Jsem moc spokojený.
• Apostolydent s.r.o. • ošetření kořenových kanálků •
Pavel
Vše jak má být . Prvotřídní práce,bezbolestné ošetření
David K.
První návštěva u paní doktorky, můžu doporučit :).
Aneta
Skvělá paní doktorka. Milá, empatická, od první chvíle u dveří uklidňuje.
O
Ondrej
Pani doktora trpělivě vyřešila veškeré komplikace které nastaly a se vším si úspěšně poradila. Odešel jsem spokojen.
Michal Šigut
Absolutní profesionálka a nejlepší zubařka, jakou jsem kdy zažil!
Už od prvního momentu bylo cítit, že paní doktorka je člověk na svém místě – neuvěřitelně empatická, milá a klidná, dokáže z tebe během pár minut setřást veškerý stres a strach ze zubaře. Její přístup je naprosto lidský, precizní a profesionální zároveň. Každý zákrok mi dopředu vysvětlila, nic nebolelo a všechno probíhalo s úžasnou jistotou a lehkostí.
Takový přístup se dneska vidí jen zřídka – opravdový zážitek, který člověku vrátí víru, že návštěva zubaře může být úplně v pohodě.
Dávám 10/10 a s klidným svědomím říkám, že je to nejlepší zubařka široko daleko!• Apostolydent s.r.o. • ošetření kazu/plomba •
5 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
ráda bych se zeptala, zda má blížící se menstruace vliv na lokální anestezii u zubaře.
Byla jsem na zákroku (oprava zubu a vytrhnutí osmičky) a anestezie v podstatě nefungovala. Musela jsem mít 3 doplnění - nevím jak to jinak nazvat. Dávka, která mi běžně umrtví polovinu úst najednou nefungovala. Den po návštěvě začala menstruace.
Děkuji za odpověď.
Dobrý den.
Menstruace nemá vlív na na lokální anestezie u zubáře , může mít vlív individuální snašenlivost Vášého organismu .
trápí mě zažloutlé plomby na zubech. V minulosti jsem měla špatnou dentální hygienu a mám i na předních zubech výplně, které postupem času změnily barvu. Nyní bych ráda zainvestovala a dala zuby do pořádku. Prosím jaké je nejvhodnější řešení? Musí se plomby komplet vyměnit, nebo by pomohla např. přímá kompozitní fazeta( výplň?) Je tu nějaký lékař v okolí Brna, na kterého se můžu obrátit?
Děkuji
Dobrý den.
Občas stačí jenom vyměnít staré plomby na nové , občas je nutný udělat fazéty/korunky, je to individuální. Můžu Vám nabídnout nášé služby v Praze,pokud Vám nevádí dojíždět.