MUDr. Štefan Marton

Zubař Více

Provozujeme stomatologické ordinace se zaměřením na estetickou stomatologii, stomatochirurgii, endodonci, profesionálni dentálni hygiena. Jsme držiteli certifikátu České stomatologické komory, atestace 1. stupně v zahraničí v r. 1999. Ordinace jsou plně digitalizované, vybaveny nejnovějšími přístroji.
Více O mně

MUDr. Marton Štefan

Místecká 454, Praha

Umístění: MUDr. Marton Štefan Jiný

Pan doktor Marton je nejlepší zubař. Když ordinoval v Litvínově začla sem k němu chodit a teď za ním jezdim do Prahy. Jsem velice spokojená. A sestřička je taky skvělá

Umístění: MUDr. Marton Štefan zlomený zub

Díky panu doktorovi a jeho sestřičce jsem se přestala bát zubařů. Dokonce se na ně těším. Citlivý a pečlivý přístup, perfektní vybavení ordinace.

Vždy jsem se hrooozně bála zubařů a proto jsem tam taky x let nechodila! Mé zuby to odnesli...s panem doktorem jsme na cestě k dokonalému! Milý, příjemný, pracovitý, precizní! Vyplatí se na něj čekat! A sestrička další hvězdička navíc! Bojím se stále, ale vím, že to s tímto týmem zvládnu!

Je to SUPER doktor! Přístup, jednání, péče - mohla bych dát i 10 hvězdiček! Doporučuji!!!

1 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz

Dobrý den dostala jsem na vás doporučení tak se chci zeptat jestli nabíráte nové pacienty nebo jestli nevíte o nějakém kolegovy kolegyni kteří by nabírali pacienty akutně sháníme s manželem děkuji

je mi líto, ale t.č. nenabíráme nové pacienty v žádné z našich ordinací (z kapacitních důvodů),
děkuji za pochopení, s pozdravem

MUDr. Štefan Marton