Sokolovská 72, Praha 18600
David Kyncl
Mudr. Svobodová je vynikající lékařka a člověk. Je svědomitá, ochotná a profesionální. Jsem její pacientkou již řadu let a i když jsem se odstěhovala na opačný konec Prahy, nikdy bych neměnila. V péči měla i mou letitou maminku, která jí měla moc ráda .Do péče přijala i mého syna, když končil u pediatra. I na telefonické zavolání reaguje vstřícně a vždy ochotně poradí. V ordinaci si připadám, jako když se svěřuji přítelkyni a ne lékařce. Její diagnozy jsou vždy 100%. Marcela Veselá
Josef Tarant
MUDr.Renata Svobodová je dle mého názoru absolutní špička mezi " obvoďáky". Bohužel jsem nucen stále čatěji navštěvovat různá zdravotnická zařízení, takže mám možnost porovnávat. Její přístup k pacientům by měl být vzorem pro všechen zdravotnický personál v republice a to včetně renomovaných nemocničních zařízení, která jsem byl nucen navštívit a drahnou dobu zde pobývat. Je vynikající diagnostičkou a pokud mne odešle na nějaké vyšetření ke specialistovi, tak ten vždy jen potvrdí předchozí názor paní doktorky. Přál bych všem pacientům v republice, aby měli takovou paní doktorku jakou mám, ke svému štěstí, já . Josef Tarant Praha.
I
itichackova
Chodím k paní doktorce již řadu let. Její chování je velmi vstřícné, je vždy ochotná, milá, velmi empatická. Její přístup je vysoce profesionální a rozhodně to není ten typ praktického lékaře, který je dobrý jen na léčení chřipky. Naopak, vždy se snaží hledat všechny souvislosti, doporučí nejnovější postupy léčby i odborná vyšetření. Přesto, že již dávno nebydlím na Praze 8 a mám to k paní doktorce poměrně daleko, rozhodně nechci měnit!
Jsem ráda, že je mou lékařkou, protože je to lékař, ke kterému mám opravdu důvěru.
Ivana Ticháčková• • •
Petr B.
Paní doktorka Svobodová je vysoce profesionální, zároveň má ale citlivý lidský přístup a i ve vysokém pracovním tempu dokáže vytvořit příjemnou atmosféru. Jsem velmi rád, že je mou praktickou lékařkou, a děkuji!
Květa a Petr
Nejlepší lékařka jakou jsme vůbec mohli mít! Je lidská, vždy ochotná, telefon vezme i o půlnoci, poradí i s našimi dětmi. Zbytečně neordinuje na vše ATB, je sympatická! Děkujeme paní doktorko, že Vás máme!!!!!!! Květa s rodinou
Dočkalová
Paní doktorka Svobodová,je užasná lékařka a i člověk,vždy vyslechne co vás trápí a určí Vám léky které opravdu vždy pomohou,jsem velmi ráda,že mohu být její pacientkou.Je svědomitá,pečlivá,laskavá,ochotná... NEJLEPŠÍ LÉKAŘKA JAKOU ČR MÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hana Hostková
prostě je báječná, mám k ní plnou důvěru
Velmi výborná lékařka. Jsem tomu moc rád.
Vždy ochotná, vstřícná a důsledná.Dubová Miluše - pacientka
Dnes jsem již v důchodu, ale při potížích za ní jezdím 60km.• • •
Příjemná lékařka, která vždy poradí
- Praktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
- Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze