Zuzana Matysová

Strossmayerovo náměstí 2/977, Praha 17000

Zuzana Matysová
Zubní H+MM s.r.o.(PRE) a laboratoř

Na Hroudě 4, Praha 10000

• K paní Matysové jsem šel na doporučení ohledně nové korunky, což můj bývalý zubař nedělal. Měla tendenci zub zachránit, proto nehodnotím její výkon jako "velmi slabý". Nicméně, během čistění kanálků zlomila v jednom z kanálků vrták. Je to nepříjemné, ale stát se to může. Snažila se ho vyndat, což se nepovedlo. Poté se marně snažila kontaktovat nějakého kolegu telefonicky. Nakonec se pokusila kanálek i přes uvízlý vrták vyplnit. Poté z boku zrentgenovala a konstatovala, že se kanálek podařilo vyplnit a ať přijdu za 3 měsíce na kontrolu s tím, že na té straně úst nesmím 3 měsíce kousat. Podezření, že není něco v pořádku jsem měl už v ordinaci (kdy se snažila řešit vzniklý problém pomocí telefonátu). Vyhledal jsem na své náklady jiného zubaře (MUDr. Teleshman), který disponuje mikroskopem. Pečlivý rentgen (nejen z boku) ukázal, že kanálek vyplněn není, což by samozřejmě v budoucnu zlobilo. O vyhozených penězích za korunku ani nemluvě. Takže pro shrnutí - jedna velká katastrofa a naprosto nepřípustný přístup MUDr. Matysové. Přeci jen, zubů zase tolik nemáme, a proto se doporučuji její ordinaci vyhnout velkým obloukem. Co se týče lidské stránky, jak sestřička, tak i paní doktorka byly příjemné. Bohužel to však nebyl důvod mé návštěvy... Tomáš Toman

• Paní doktorka je vynikající stomatolog. Je velmi šikovná, precizní a přitom jemná. I sestra je vlídná a spolupracuje s paní doktorkou při každém ošetření k úplné spokojenosti pacienta. Mohu vřele doporučit.
    MUDr.Jarmila Dohnalová.

• S prací a přístupem k pacientům MUDr. Matysové jsem naprosto spokojen. Velmi příjemná a precizní.

Nejlepší zubařka i kamarádka

• slušná má cit pro pacienty vždy přjemná

• Výtečná lékařka, odborník na svém místě. Ochotná a svědomitá.

• Je proste nejlepsi!!!! :-)))

• Je moc fajn, vždy mi pomohla i mimo pracovní dobu.

• Sqělá zubařka, nejmodernější metody, její přístup k lidem je hodný následování

Zuzana Matysová nechá si zaplatit 2x pojištovnou a pacientem ,hrubá sprostá ma pacienty.
    Je sní citit alkohol!!!