Zuzana Ludvíková
Stomatologická ordinace

Kloknerova 1/1245, Praha 14800

Dobrý den, přes 30 let jsme celá rodina chodili k paní doktorce, teď jsme zaoufalí, že nemůžeme najít v Praze adekvátní náhradu, a to jak kvalitou, tak cenou. Prosím případně o doporučení. Děkuji.

• Stomatologická ordinace Jiný  •

• G

Na paní doktorku nedám absolutně dopustit. Vše před zákrokem vysvětlí, ať už slovně, tak na obrázku, nebo modelu. Chodím k ní už roky, ale v těhotenství se mi 1/2 roku trápila se zubem s maximální péčí a empatií, což byla bomba. Je velmi lidská, ochotná, šetrná a při léčbě si popovídáme i o osobních věcech ;-) Mám špatné zuby a vždy jsem měla ze zubaře stres, ale paní doktorka je tak skvělá, že se k ní i s bolestí zubu nebojím, naopak až těším, protože vím, že mi vždy až bezbolestně pomůže :-) Strach z vrtání a čištění kanálků paní doktorka hravě odbourala svým přístupem, profesionalitou a jemnou péčí. Moje mamka sem také chodí a má slova by potvrdila. Pani doktorka jen nemá ráda (z pochopitelných důvodů) pozdní příchody. Dojíždím nyní 30km a neměnila bych. Mohu jen doporučit!!

• Stomatologická ordinace Jiný  •

• Paní doktorka je milá, pečlivá, nevnucuje vám drahé plomby apod., než provede nějaký úkon, tak vám oznámí co bude dělat a proč to bude dělat a vůbec se od doby co k ní chodím "zubaře" nebojím :-)
    Chodí k ní i moje maminka a myslím, že by hodnotila stejně.
    I sestřička je moc milá a obě jsou usměvavé a vtipné :-)

• Velmi pečlivá, odborně na vysoké úrovni a lidsky příjemná a milá.

• K paní doktorce už chodím pár let a jsem s její péčí vždy maximálně spokojená. Doma jsem chválila tak dlouho, až k ní začal chodit i můj manžel. Vše podstatné již bylo hodnoceno, jen shrnu - profesionál s lidským přístupem. Ivana Hrbáčková

• Jsem maximálně spokojen a jen bych se opakoval ve výčtu kladů. K paní doktorce chodím již hodně dlouho - přes 15 let a vždy jsem byl spokojen. To jedno negativní hodnocení je podle mě nedorozumnění. Jsem přesvědčen, že paní doktorka měla pro odmítnutí důvod.
    Je prostě nejlepší!!!

• K paní doktorce chodím už roky. Já i moje rodina a přátelé, kterým jsem paní doktorku doporučila, jsme velmi spokojeni. Profesionální přístup, dobrá nálada. Se sestřičkou tvoří výborný tým. Paní doktorka před každým zákrokem vždy vysvětlí co bude dělat. Vždy se s nimi velice nasměji a pobavím. Je mi s nimi tak dobře, že jsem se konečně u nich přestala bát zubaře.
    JT

Člověk může bez poznání těžko hodnotit,já jsem k některým poznání došel.V této ordinaci si na nic nehrají,jsou tým a vědí,umí a jejich přístup je příkladný což v dnešní době se příliš nevyskytuje.Za to velký dík.Jen ať to vydrží a můžou tam jezdit na školení.Díky.

Velmi příjemná, s profesionálním přístupem a s velmi milou sestřičkou. Po prohlídce si vždy velmi mile popovídáme.

• Nejlepší zubařka jakou znám. Odborník na svém místě a k tomu ještě s lidským přístupem. A sestřička je taky skvělá.
    Co víc si přát :-)