Poliklinika Prosek a.s.

Poliklinika Škoda

tř. Václava Klementa 869, Mladá Boleslav 29301

• A

Anna

Velmi nepříjemná zkušenost. Paní sestra v ordinaci se chovala arogantně a komunikace byla naprosto nevhodná. Přišli jsme bez kartičky pojišťovny, ale měli jsme platný náhradní doklad, který by měl být bez problémů akceptován. Přesto nás odmítla, zvýšila hlas a jednala s námi neprofesionálně.

Takové chování ve zdravotnictví je opravdu zklamáním. Očekávali bychom alespoň základní slušnost a ochotu situaci řešit.

Petra

Byla jsem u pana doktora na kontrole kycli s miminkem po sestinedeli. Pan doktor byl mily, na miminko jemny a rychly. Nemely jsme zadny problem, tak nedokazu rict jak by probila lecba, ale verim, ze ok. Na ne uplne prijemnou sestru jsem byla pripravena z recenzi zde, kdyz je clovek pripraven a pokorny, tak se to da, ale na jine pacienty nebyla uplne prijemna. Dostali doporucenku v elektronicke podobe a sestricka je poslala, at si reknou o tistenou verzi a nashledanou. Celkove ale navstevu lekare hodnotim kladne.

• V

Veronika

Sestra, která v ordinaci pracuje by neměla přijít vůbec do styku s lidmi. Její chování je neomluvitelné. Je arogantní a sprostá! Pokud zde nemusíte, nechoďte sem a vyberte si jiného ortopeda! K panu doktorovi jsme se ani nedostali, odešli jsme.

• R

Růžena

K panu doktorovi jsem se ani nedostala přes sestru, která má chování fyzikářky ze základky. Chovala se ke mě s gustem jako k malé holce a to mi je 40. Už podle tónu v telfonu mi to mohlo být jasné. Tipické ego staré zdravotnické školy, jelikož oni jsou tak milostivi nás přijmout ve své ordinaci. Sem uvědomění a proklientský přístup nezavítal. Sestra trpí skálopevnou vírou, že o lékařskou péči se musí škemrat. Měla jsem pocit, že jsem něco šeredně podcenila, když jsem nepřišla s výběrovou kávou a bonboniérou Merci. Z této cesty do historie mi skoro až nostalgicky slza ukápla, bohužel sestra zabouchla tak rychle, že jsem její výkon ani nestihla odměnit potleskem.

• D

Daniela

Ačkoliv mne pan doktor nemohl přijmout na kontrolu - plná kapacita + jsem řešila zablokovaný krk, na což se on nezaměřuje - tak se mi snažil skrze sms zprávy pomoct - dal mi tipy, co dělat (a nedělat). Lidský přístup, srozumitelně, bez ponižování. V českém zdravotnictví vzácné. Moc děkuji!:))

• jiné místo Jiný  •

• A

Alžběta Kuncová

Pan doktor velice příjemný, určitě doporučuji na kyčle pro miminka :)

Kateřina K.

Sestřička není asi moc inteligentní když neví ze číslo pojištěnce je rodné číslo . Její arogantní chování je opravdu s prominutím k zbliti. Když jsem se ji snažila vysvětlit ze nemáme kartičku pojišťovny protože na matrice udělali chybu a my museli čekat na nový rodný list, tudíž logicky i čekáme na kartičku, navedla mě zavolat na pojišťovnu aby mi vydali náhradní doklad. Na pojišťovně mi řekli ze takhle to nefunguje a museli by zrušit vydání karty která je už na cestě. Sestra o tom nechtela diskutovat a odmítla nás ošetřit. Cesta na tohle vyšetření nás vyšla na 1,5hod sem a teď pojedeme 1,5hod zpátky. A to vše díky teto sestře úplně zbytečne .

• R

Renáta Vildová

S přístupem pana doktorra jsem velice spokojena, ovšem sestra, to je jiný level. Tak nevstřícnou, protivnou a neochotnou osobu jsem dlouho neviděla.

KH

Moc milý pan doktor i sestřička, vřele doporučuju tuto ordinaci na kontrolu dětských kyčlí. Na kyčle není nutno se objednávat, v čekárně jsme nikdy nečekali déle než deset minut, na stránkách polikliniky má vždy aktuální informace, zda ordinuje či nikoliv. Pan doktor je opravdu zlatý a k miminkům se chová krásně a jemně.

• Váš účet byl odstraněn

Byli jsme zde se synem na kojeneckých kyčlích. Pan doktor má hezky a jemný přístup k dětem, se synem zacházel s opatrností, byl milý a příjemný. Jediné, co jsem nepochopila, řekl, že je vše v naprostem poradku a přitom ve zprávě jsem si pak přečetla, že nemáme polohovat na bok a na noc dávat širší balení s jednou látkovou plenou přes papírovou. Po druhé návštěvě v 15.tydnu opět, že je vše v pořádku a už tam nemusíme, že dostaneme zprávu, že už tam nemusíme a když jsem venku na zprávu koukala, byl tam úplně stejný text jako minule. To však povazuju za detail. Jinak velká výhoda je, že se tam člověk nemusí objednávat a i když jsou v čekárně další lidé, jde to rychle.