Podívejte se na další kliniky

Koho hledáte?

Hledejte jinou specializaci

O nás

Nemocnice poskytuje ambulantní zdravotní péče zaměřené na primární i specializovanou zdravotní péči.

Služby

Specialisté

Názory o lékařích (175)

Lékař: MUDr. Věra Höferová Jiný

dcery chodily pravidelne na kontroly 2x rocne, ted jsme sly k jinemu zubari a .... jedna 6 kazu, druha musi na rovnatka, takze diky "peci" pani doktorky se nyni nedoplatime. za celou dobu zadny RTG, nic. Za nas katastrofa

Lékař: MUDr. Simona Papežová Jiný

Paní doktorka je výborná. Co výborné není v její ordinaci na Proseku je její sestra. Kéž by ji vyměnila za jinou, schopnou a empatickou, znalou lékařského tajemství, GDPR apod.

Lékař: MUDr. Jana Bláhová Jiný

K paní doktorce chodím již od 16ti let, nikdy nebyl moc žádný problém, až dokud jsem nevysadila antikoncepci. Bylo mi řečeno, že mám asi hodně peněz, protože jsou dnes potraty drahé. Žádná empatie, žádná komunikace a porozumění. Pokud neberete antikoncepci, vyslechnete si nehezké poznámky. Neochota konzultovat jiné gynekologické problémy typu hormonální nerovnováhy, vše se řeší antikoncepcí. Zastaralé vyšetřování bez použití ultrazvuku. Po poslední návštěvě jsem se rozhodla doktorku změnit.

Lékař: Roman Lehovec Jiný

U pana doktora jsem byl s přetrvávající a opakující se bolestí kyčle a lehkou bolestí ramene. Pozitivní bylo, že mě poslal na rentgen s kyčlí a napsal mi rehabilitace na obojí. Z rentgenu zároveň vyloučil artrózu. Negativní bylo, že mi nezjistil, co mi je (ani u kyčle, ani u ramene) a do zprávy ni napsal v zásadě to, co jsem mu řekl (tj. že mě bolí kyčle a rameno). Bez diagnózy z čeho pramení bolest (min. kyčle) vedla hned první rehabilitace s fyzioterapeutem (jen lehké rozcvičení) na základě "poznatků" od pana doktora k tomu, že se bolest obratem vrátila.
    Pan doktor mnou se moc nebavil, na mé otázky a shahu zjistit, kde je problém reagoval ve variacích: "Hmm, spíš si to nemyslím.", vypadal, že chce spíš odbavit pacienty a není třeba, aby zjistil, co jim je (min. v mém případě).
    Následně mi další ortoped (po popisu příznaků) a minutě zkoumání rentgenu vysvětlil a ukázal na rentgenu, co je problém, čím je způsobem, co ho zhoršuje, co s tím dělat a čeho se vyvarovat. Dtto rameno.

Lékař: MUDr. Kateřina Klímová Jiný

Tato ordinace je možná dobrá, dokud potřebujete jen recept na antikoncepci, ale jakmile se člověk snaží řešit nějaký problém, tak narazí.

Po poslední návštěvě jsem měla pocit, že na internetovém fóru bych si pomohla víc než tady. Poté, co jsem podrobně popsala svůj cyklus, se mě dr. Klímová od stolu zeptala, jestli teď nemůžu ovulovat (30. DC by to asi byla anomálie, kterou bych čekala, že by se gynekoložka mohla snažit řešit), oznámila mi (už podruhé), že moje potíže jsou psychosomatické a že mám být ráda že jsem ráda, s maximální neochotou mě nakonec vyšetřila, aby na mě při odchodu z ordinace houkla "No to já nevim, jestli vy vůbec ovulujete, zaplaťte sestře poplatek, karty neberem, nashle!"

Tehdy jsem začala pochybovat o její kompetenci, odbornosti i lidských kvalitách a na ty potíže, které jsou podle ní psychosomatické, mi jiný lékař nasadil dvoje antibiotika a provedl testy pro další léčbu.

Takže díky za nic a ne nashle, ale sbohem!

Lékař: MUDr. Zdeněk Krystlík Jiný

Sestřička není asi moc inteligentní když neví ze číslo pojištěnce je rodné číslo . Její arogantní chování je opravdu s prominutím k zbliti. Když jsem se ji snažila vysvětlit ze nemáme kartičku pojišťovny protože na matrice udělali chybu a my museli čekat na nový rodný list, tudíž logicky i čekáme na kartičku, navedla mě zavolat na pojišťovnu aby mi vydali náhradní doklad. Na pojišťovně mi řekli ze takhle to nefunguje a museli by zrušit vydání karty která je už na cestě. Sestra o tom nechtela diskutovat a odmítla nás ošetřit. Cesta na tohle vyšetření nás vyšla na 1,5hod sem a teď pojedeme 1,5hod zpátky. A to vše díky teto sestře úplně zbytečne .

F
    Ověřený profil
    Lékař: Petr Veselka Jiný

Měl jsem v nemocnici šitou citlivou ránu.

Při první kontrole po dvou hodinách v čekárně lékař hrubý, posměšky na provedená vyšetření, necitlivé prohlédnutí rány, stržení oschlé sliznice, celkově velmi nepříjemná zkušenost.

Při druhé kontrole čekání přes tři hodiny, následně provedla kontrolu sestra (výrazně citlivěji než pan doktor) a jen s dezinfekcí rány bez další konzultace propuštěn.

Třetí návštěva na vyjmutí stehů příchod chvíli před začátkem ordinační doby, v pořadí asi jako šestý. 45 minut po psaném začátku ordinační doby doktor nikde, sestra nikde, informace žádné. Ošetřen ve vedlejší chirurgické ambulanci bez čekání během pár minut výrazně příjemnějším panem doktorem a jeho sestrou.

Lékař: MUDr. Martina Haaseová Jiný

Pani doktorka ma mou naprostou duveru, chodi k ni obe me deti, vzdy dokaze pomoci a ulevit od zdravotniho problemu.
    Je profesionalni a zkusena. Rozhodne doporucuji!

Lékař: MUDr. Štěpánka Stiborová Jiný

Jsem neskonale vděčná, že jsem měly s dcerou štěstí na tak skvělou pediatričku i její asistentku. Paní doktorka je úžasný, vzdělaný člověk s přehledem a lidskou empatií. Sestřička Lucie je báječná, má pochopení a vždycky má trpělivost jak s dítětem, tak se mnou. Obě mi pomohly vždy nad rámec svých povinností - díky Lucii jsem kojila, i když mě v porodnici odkázali na láhev, díky paní doktorce se cítím v klidu, že dcera dostává tu nejlepší možnou péči.
    Vřele doporučuji, jsou víc než báječné, jsou skvělé, úžasné. Obě jsou zlatým příkladem své profese. Jejich konání má přesah za zdi ordinace.
    Velice jim za všechno děkuji Máme je moc rády.

Lékař: MUDr. Michal Matějíček Jiný

U tohoto lekare jsem byla s mesicnim miminkem. Naridil mi, at si sednu opodal a nesmela jsem stat behem vysetreni u sveho miminka. Toto jsem odmitla s tim, ze mu do jeho prace nebudu zasahovat a ze chci pouze pohladit placici dite, aby se uklidnilo a dat mu najevo svou pritomnost. Lekar byl vytoceny, zvysoval na me hlas a vyzadoval, abych ho poslechla. Kdyz se tak nestalo, odmitl dite vysetrit a poslal nas na Bulovku, kam pry chodi matky meho razeni. Pri me snaze vysvetlit, ze to nemyslim spatne a chci jen byt oporou pro sve dite a otazce, proc to jemu vadi mi sdelil, ze se mnou diskutovat nebude a poslal me pryc stylem "tamhle jsou dvere". Jednal s absolutni aroganci, agresivne a vyzadoval mou poslusnost. Velmi me mrzi, ze me nenapadlo rozhovor nahravat. Rozhodne bych k nemu jiz s ditetem nesla.

Kontakt

Lovosická 440/40, Praha 19000 Zobrazit v Goole Maps
Všeobecná zdravotní pojišťovna, Vojenská zdravotní pojišťovna ČR, Oborová zdravotní pojišťovna, Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR, Zaměstnanecká pojišťovna Škoda, Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna, Česká průmyslová zdravotní pojišťovna, ... Pojišťovna VZP, a.s. Všechna pojištění
Související vyhledávání