Podívejte se na další kliniky

Koho hledáte?

Hledejte jinou specializaci

O nás

Poskytujeme zdravotnické služby z oblasti praktického lékařství, gynekologie, ortopedie, stomatologie a stomatologické laboratoře

Služby

Specialisté

Poliklinika Škoda
tř. Václava Klementa 869, Mladá Boleslav 29301
Pojištění
  • Oborová zdravotní pojišťovna
  • Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna
  • Vojenská zdravotní pojišťovna ČR
  • Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR

Názory o lékařích (35)

T

Jedním slovem katastrofa,arogance s kterou jsem se ještě nesetkala.Kdyz ji to nebaví at to nedělá. Změňte lekaře

T

Dobrý den, paní doktorka je hotová kouzelnice takový Copperfield v sukni. Milé a vstřícné vystupování celého personálu. Na ni se můžete učit jak vypadá profesionální přístup.

• MUDr. Petra Zapadlová Jiný  •

Pan doktor je arogantní, nepříjemný, absolutně nevhodne, sprosté chovani, uz nikdy vic. Navíc mi nepomohlo a byla to pouze ztráta času.

T

Nepoznal sem za život více arogantního lékaře. Dal sem tomu šanci 3x s různými problémy a NIKDY mi nepomohl a ani pokaždé určil diagnózu, která nepomohla a pomohli vždy až jiní lékaři s úplně jinými postupy. Na vše jen píchá injekce s kortikoidy.
    Když se pak člověk dostane k jiným ortopedům,tak kroutí očima nad jeho ,,úřadováním,,. Vím minimálně o 10lidech, kteří u něj byli a to je jednou a naposledy... Neznám jediného člověka, kterému by dokázal pomoci. Jako operatér údajně dobrý,ale jako praktik k ničemu.

T

Velice arogantní a nepříjemný člověk, rozhodně nedoporučuji. Nikdy víc. Navštívila dříve i matka a prý stejná zkušenost.

• MUDr. Milan Emler Jiný  •

Hrozný, už nikdy víc, pak doktor poznal že mám oteklou nohu což jsem věděla i bez něj, i přes objednání mne vzal o hodinu déle stim že on je tady král a určuje si pořadí takže se můžete objednat a pak si na to vzít dovolenou, už nikdy!!?

Z

Pan doktor Emler mi vždy dokázal pomoci, vše vysvětlit a poradit. Nikdy jsem nečekala dlouhou dobu, i když byla čekárna plná. Každopádně je lepší se objednat, sestřička je velmi příjemná a vyjde vám vstříc...
    Výborných lékařů - specialistů je málo, proto bychom si měli vážit každé pomocí, která je nám dostupná, a obzvlášť pan doktor je zkušený lékař s lidským přístupem, rozsáhlými znalostmi ve svém oboru a vynikajícím přístupem k pacientům.
    Děkuji.

• MUDr. Milan Emler Jiný  •

Po první návštěvě paní doktroky jsem nelenil a vyhledal si její hodnocení. Bohužel vše co je zde napsáno jen potvrzuju. Ta arogance a nadřazenost je fakt překvapující. Paní byla nepříjemná už během administrativy (nemůžu za organizační problémy její ordinace) a během vyšetření to nebylo lepší. Měl jsem z toho celý den špatný pocit. K takovému lékaři fakt nechcete chodit. A v případě akutních potíží už vůbec ne!

O

touto cestou chci podekovat Mudr Emlerovi za jeho peci super doktor mohu vrele doporucit ve svem oboru kapacita

• MUDr. Milan Emler Jiný  •

Neskutečně arogantní lékařka, naprostý nezájem, neochota , nekomunikuje. Při každé návštěvě mám pocit že jí obtěžuji.