Petra Suchá
Stomatologická praxe

Novákových 37/884, Praha 18000

Pečlivá zubařka, vše vysvětlí, dbá na bezbolestnost, během zákroku se pořád ujišťuje, že je vše OK. Perfektní péče a flexibilita.

• Stomatologická praxe Jiný  •

• Rychlá doba objednání, bezbolestná a profesionální péče. Bylo mi jasně ukázáno a vysvětleno, co se bude dít.
    Naprostá spokojenost !

• Stomatologická praxe  •

• Milá, vstřícná, pečlivá, profesionální paní doktorka. Jsem její pacientku dva roky a jsem velmi spokojená.

• precizní,profesionální

• Jsme v péči paní doktorky celá rodina a jsme spokojení.

• Precizní, příjemná, profesionální.

• Chodím k paní doktorce již několik let a jsem maximálně spokojený. Je vždy milá, příjemná a ví jak na mě, protože se u zubaře vždycky bojím. Od ní mě zákrok bolí vždy jen minimálně.

• K paní doktorce chodím už druhým rokem a jsem velmi spokojená. Zubařů jsem se vždy bála, ale paní doktorka mi ukázala, že rozhodně nemusím. Nikdy mě u ní nic nebolelo. Zoubky mi opravila na jedničku. Přístup paní doktorky a sestřicky je velmi příjemný. Vždy odcházím s úsměvem :-)

• H

Super

Začal som ju navštevovať na základe odporúčania od známeho. Priemerná doba čakania je 5-10 minút - je treba sa vopred objednať. Počas úvodnej prehliadky mi zrontgenovala chrup a mini-kamerou ukázala čierny povlak na zadnej strane dolných predných zubov. Anestéziu mi pred zákrokom pichla vždy - vždy sa opýtala, či chcem. Spravila mi 8 zubných kazov v priebehu 6 týždňov, vždy bezbolestne. Vŕtanie zabralo vždy okolo 5 minút (nemal som žiadny vážny kaz), blombovanie potom buď 5 minút, alebo 10-15 (ak to bola biela blomba). Nemám žiadne poistenie v ČR, platil som zhruba 1000 Kč za návštevu. Sestra je tiež veľmi šikovná, zvláda napríklad čistenie zubov ultrazvukom a pieskovaním.