Petr Novák
Praktická stomatologie

Ústecká 57/551, Praha 18400

• Je příjemný, objednací doba krátká, cenově příznivý, vrtání bezbolestné. Nicméně moc nevysvětluje - jen řekne a hned dělá, pokud máte více specifické dotazy, odpoví, ale není z toho nadšen - naopak (např. co bude přesně dělat, jak to bude probíhat, následky(s otevřenou pusou se následně přeci jen špatně táže :), či pokud chcete poradit i s jinými problémy (např. dásně, dentální hygiena,atd). Obecně pracuje dle mého až příliš rychle, což může občas vést k nedokonalé práci (viz můj případ - nedostatečně 'zatlačená' plomba po mezizubním kazu - vznik skuliny ze spoda, nutnost předělání). To, že nepoužívá rukavice, je věc názoru.

• Ví, co dělá - vždy dobře odvedená práce
    Příjemná, nově vybavená ordinace
    Objednáte se na 16:00 - v 16:00 jdete na řadu - super

• Mohu jen doporučit, vždy perfektní jednání a práce, chodíme k němu celá rodina a má skvělý , citlivý a velmi pečlivý přístup k dětem, které připaravuje na zákroky jedna radost!

• chodíme k němu celá rodina a jsme více než spokojení

• Pan doktor je velice příjemný, s pacienty jedná lidsky a nic nezanedbá. Od té doby, co chodím k němu, tak se k zubaři i těším, protože vím, že i když se bude něco dít, tak on se postará, aby to bylo co nejlépe odvedené a co nejméně bolesti. Velice doporučuji.

• Milý, pečlivý a šikovný

jeden z nejlepších

Ochotný a pečlivý pan doktor, hledající i nová řešení. Po předchozích zkušenostech se zubaři, je jeho vrtání a zákroky opravdu bezbolestné a to i bez anestezie.

• A

Pečlivý, šikovný.