Pavel Kučera
Praktický lékař - stomatolog

Žufanova 1/1114, Praha 16300

• Pan doktor i sestřička jsou moc příjemný a pozitivní. Jsou to profíci kteří jsou perfektne sehraní. Chodim tam moc ráda a odcházím vždy s úsměvem.

• Praktický lékař - stomatolog Měla jsem hodně kazů a dost špatné zuby  •

• Mladší doktor ve mě vzbuzuje důvěru. Jeho práce je velice kvalitní. Jen mi vadí, že se nezeptá jaký materiál plomby chci a mlčky mi to opraví. Poslední roky je, ale už mnohem více komunikativní. Doporučuji.

• Praktický lékař - stomatolog bolest zubů  •

• Skvělý lékař. Přešla jsem k němu na doporučení a jsem velmi spokojená. Pak doktor je velmi citlivý a vnímavý, což jako "nervák ze zubařů" velmi oceňuji. Zachránil mi zub, který už byl na vytržení. Opravdu doporučuji.

• Velmi kvalitní a solidní zubní lékař. Pracuje rychle a pečlivě. A co je hlavní plus - že se každý zub snaží zachránit pokud to jen jde. Má příjemné vystupování a pozitivní přístup k pacientům.

• Děkuji p.doktorovi Kučerovi ml.a jeho sestřičce za péči,s kterou o mě pečovali,za lidský přístup,za to,že ač jsem se od mala bál zubaře z jeho ordinace jsem vycházel s úsměvem!Leckdy sice pokřiveným,ale pouze zásluhou umrtvovacích injekcí.Děkuji.Vlastimil Macek

• Jaroslav Kodet
    Vynikající lékař. Profesně i lidsky. Maximální pečlivost i citlivost.
    Rovněž velmi příjemná zdravotní sestra.
    Mohu jen doporučit !

• Pan doktor Kučera ml. je velice příjemný, ochotný a zákroky provádí téměř bezbolestně. Chodíme k němu na pravidelné kontroly celá rodina, dopuručila jsem ho i mým známým a spokojenost je maximální. Mohu pana doktora každému vřele doporučit.

• Pak doktor má zlaté ruce. Vzal mě na rychlo, ač jsem zatím nebyla jeho pacientka a ulomený zub mi bezbolestně vytrhnul. Všechno mi důkladně vysvětlil a seznámil mě s dalším postupem. Z ordinace jsem vycházela poprvé v životě s úsměvem. Doporučuji!

• Mohu vřele doporučit. Nedělá zákroky, které nejsou nezbytné apod. Velmi milý, jedinný u kterého jsem vydržela tolik let a je spokojený i manžel.

• Stary doktor spletl korunu ze zubem, nechal mi mezeru mezi zuby v ktere porad se ucpavaji zbytky jídla. Mlady doktor mě odmítl prijmout i kdyz jsem mel objednanou navstevu protoze jsem uz jednou navstivil jejiho otce (nebyl jsem spokojen s osetrenim). Na otazku proc si sam nemuzu volit zubare sestra a doktor odpovídali jenom "protoze ne". Velkmi zvlastni a neprijemne zkusenosti. Treba proto ze jsem Francuz? Nedoporucuji.